Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este unul dintre cei mai populari actori români, dar recunoaşte: ”Îmi place de el, dar nu cred că aş vrea să joc rolul lui Gigi Becali”

Este unul dintre cei mai populari actori români, dar recunoaşte: ”Îmi place de el, dar nu cred că aş vrea să joc rolul lui Gigi Becali”

Fotbal intern

Comentarii

Prezent în studioul Look Sport LIVE într-o ediţie specială a emisiunii, actorul Andi Vasluianu a vorbit despre cariera sa, viaţa personală, dar şi despre modul în care actoria se intersectează cu lumea sportului.

Andi Vasluianu este indiscutabil unul dintre cei mai populari actori români ai momentului.

Actorul principal din serialul "Profu" a surprins la Look Sport, precizând că şi-ar fi dorit o carieră în antrenorat, dacă nu reuşea în cinematografie.

"Fac sport, dar singur, acasă. Într-o perioadă jucam fotbal foarte mult cu colegii actori şi regizori, dar am avut o problemă şi n-am mai putut să merg la fotbal.

Mi-ar fi plăcut să fiu antrenor (dacă nu ar fi fost actor). Pentru că sunt atrat de pedagogie în esenţă. Cred că de asta îmi şi plac copiii, pentru că vreau să-i ascult pe bune şi să aflu ce-şi doresc...", a spus Andi Vasluianu la Look Sport LIVE.

Întrebat de Geanina Iacob, moderatoarea emisiunii, dacă îi place vreun conducător de fotbal din România, cunoscutul actor a explicat: ”Îl ştiu doar pe Gigi Becali. Îmi place de el, cred că ştie ce face. Dacă aş juca vreodată personajul Gigi Becali într-un film? Cred că nu” a declarat Vasluianu la Look Sport, care recunoaşte că simpatizează doi antrenori din lumea fotbalului de la noi: ”Îmi place Dan Petrescu, antrenorul de la CFR. Şi de Mirel Rădoi îmi place!” a mai spus Andi Vasluianu la Look Sport. Poţi urmări emisiunea integrală, aici.

Afla mai multe despre: andi vasluianugigi becali,  

viewscnt
Articole similare