Experiențe împreună.
You are here:

”Este unul dintre cei mai subevaluaţi fotbalişti din lume!”. Mesaj clar al unui fost mare atacant

”Este unul dintre cei mai subevaluaţi fotbalişti din lume!”. Mesaj clar al unui fost mare atacant
Comentarii

Dimitar Berbatov a vorbit la superlativ despre Karim Benzema, actualul atacant de la Real Madrid.

Fostul mare atacant bulgar consideră că starul lui Real Madrid este unul dintre cei mai subevaluaţi fotbalişti din lume: ”Din punctul meu de vedere, lumea îl subestimează prea mult pe Benzema. Este unul dintre cei mai subevaluaţi fotbalişti din fotbalul mondial. Marchează foarte mult, contribuie enorm la jocul echipei sale, şi totuşi nu primeşte recunoaşterea pe care o merită” a declarat Berbatov.

Bulgarul leagă de randamentul bun al lui Benzema, neadaptarea lui Luka Jovic la Real Madrid: ”Eu cred că din acest motiv îi este foarte greu, pentru că în faţa lui este Karim Benzema. Eu sper ca Zidane să-i dea o şansă lui Jovic, de care să profite şi să înceapă să ofere acelaşi randament pe care îl oferea în Germania. El are doar două opţiuni în momentul de faţă: să muncească în continuare sau să plece în Anglia, sau în alt lo, acolo unde să poată prinde minute!” a mai explicat fostul mare atacant de la Mancheser United.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe