Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este urmaşul lui Handanovic” Jurnaliştii italieni, doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuţ Radu

”Este urmaşul lui Handanovic” Jurnaliştii italieni, doar cuvinte de laudă la adresa lui Ionuţ Radu

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au comentat la finalul meciului Sampdoria - Genoa (2-0) pe seama evoluţiilor lui Ionuţ Radu în poarta roş-albaştrilor, în ultimele meciuri. Italienii sunt convişi că românul se va întoarce la Inter, pentru a-i lua locul lui Handanovic.

Chiar dacă echipa sa a pierdut cu 2-0, portarul naţionalei de tineret s-a remarcat la ultima fază a meciului, când a respins şutul lui Fabio Quagliarella.

”Este deja un produs finit. Probabil că Inter îl are deja pe urmaşul lui Handanovic! Dacă Genoa a rămas în meci, meritul e al lui. Foarte bun la şutul lui Quagliarella, pe final”, au punctat jurnaliştii italieni.

Ionuţ Radu a vorbit despre o eventuală revenire în echipa nerazzurilor, însă ţine să sublinieze că pentru moment se concentrează asupra evoluţiilor de la Genoa.

"Nu mă gândesc acum la viitor. Iau lucrurile treptat. Nu mă gândesc la faptul că Inter m-ar putea aduce înapoi. Sunt concentrat doar pe ce am de făcut la Genoa. Vreau să devin mai bun, să progresez în carieră, dar trăiesc în prezent", a precizat Ionuţ Radu într-un interviu acordat pentru Gazzetta dello Sport.

• 26 de meciuri a disputat Ionuţ Radu în tricoul celor de la Genoa în aceste sezon
• 10  milioane de euro va trebui să plătească Inter pentru a-l răscumpăra pe Radu

Afla mai multe despre: ionut radugenoa 

viewscnt
Articole similare