Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este vreun jucător de la FCSB care îţi place?” Răspunsul neaşteptat dat de Moruţan. Ce spune despre un transfer

”Este vreun jucător de la FCSB care îţi place?” Răspunsul neaşteptat dat de Moruţan. Ce spune despre un transfer

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan spune că a luat cea mai bună decizie în vară, când a ales să rămână la FC Botoşani. Mijlocaşul de 18 ani este dorit cu insistenţă de FCSB, care a şi făcut o propunere pentru el.

Moruţan este jucătorul pe care FC Botoşani speră să-l vândă pe o sumă record în istoria clubului. Jucătorul de 18 ani are ofertă de la FCSB, dar este monitorizat şi de mai multe echipe din străinătate. Patronul FCSB a făcut o ofertă în vară de 700.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer. Botoşani a refuzat, dar Moruţan spune că a fost cea mai bună decizie:

”Te mai gândeşti (n.r. dacă era mai bine să plece la FCSB), dar eu zic că am făcut alegerea cea mai bună, în momentul de faţă. Am jucat la Botoşani, am avut un an foarte bun cu echipa asta şi vreau să rămân aici să terminăm anul acesta. Din vară, nu se ştie în ce parte o să merg. O să văd. O să văd ce oferta vine la club şi o să iau o decizie”, a declarat Moruţan.

Internaţionalul de tineret susţine că un transfer la FCSB ar fi un uriaş pas în carieră: ”Ar însemna ceva important pentru cariera mea de fotbalist, dar deocamdata sunt la Botoşani”. Însă Moruţan spune că n-are niciun idol la FCSB.

Reporter: Este vreun fotbalist de la FCSB care îţi place?
Moruţan: Nu. Sunt jucători valoroşi, vă daţi seama, au un lot foarte bun care, aţi văzut şi anul acesta, s-a calificat în Europa League.
 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare