Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este ziua ei dar nu-şi permite să stea pe bară! Paula Ungureanu se pregăteşte intens pentru duelul din Liga Campionilor

Este ziua ei dar nu-şi permite să stea pe bară! Paula Ungureanu se pregăteşte intens pentru duelul din Liga Campionilor

Handbal

Comentarii

Chiar dacă este sărbătorita zile, Paula Ungureanu nu a avut timp de odihnă. ”Zeiţa” din poarta CSMB-ului se antrenează intens pentru a ajunge în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Cum e să te antrenezi chiar de ziua ta? ”Noi cu drag muncim (râde). Îmi doresc o calificare, cadoul ideal ar fi câştigarea Ligii Campionilor. Nu-mi doresc decât ca totul să meargă aşa cum ne-am propus la începutul sezonului şi să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Paula Ungureanu.

Faptul că Per Johansson a venit doar pentru o scurtă perioadă de timp nu o nelinişteşte pe handbalista Bucureştiului, ea fiind focusată pe îndeplinirea obiectivelor. ”Sincer? Eu nici nu ştiu pe ce perioada, pe cât a semnat, care e perioada contractului, nu ştiu. Nu-mi doresc decât să jucăm, să o facem aşa cum trebuie, la maxim şi să ne îndeplim obiectivele”.

Paula îşi doreşte foarte mult să câştige Liga, ea fiind trasferată la CSM Bucureşti după ce echipa din Capitală a câştigat trofeul în 2016. ”Eu una n-am câştigat-o niciodată şi o să am motivaţia asta până o să mă las de handbal”, a mai spus portăriţa campioanei en-titre.

Până la confruntarea cu Metz din Champions League, CSM Bucureşti va lupta în Final Four-ul Cupei României, în perioada 31 martie - 1 aprilie, competiţie trasmisă în direct la Telekom Sport 2. ”Câştigarea Cupei e unul din obiective, ne dorim să o câştigăm şi într-adevăr este o oportunitate pentru noi de a ne testa şi a ne pune la punct pentru ceea ce urmează pentru ”dubla” cu Metz”, a încheiat Paula Ungureanu.

Afla mai multe despre: handbal feminincsm bucurestipaula ungureanu,  

viewscnt
Articole similare