Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este ziua "Marelui Blond"! Florin Răducioiu împlineşte astăzi 49 de ani: "Am plâns atunci foarte mult. Nu-mi venea să cred"

Este ziua "Marelui Blond"! Florin Răducioiu împlineşte astăzi 49 de ani: "Am plâns atunci foarte mult. Nu-mi venea să cred"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu este singurul fotbalist român care a evoluat în toate marile campionate ale Europei: Anglia, Franţa, Germania, Italia şi Spania. A debutat pentru echipa naţională în aprilie 1990 şi a participat la Campionatele Mondiale din 1990 şi 1994 şi la Europeanul din 1996.

Răducioiu are în palmares un titlu şi două Cupe ale României cu Dinamo, un titlu, o Supercupă a Italiei, dar şi Liga Campionilor cu AC Milan. Naţionala însă rămâne un subiect sensibil pentru expertul Telekom Sport.

"Lacrimi multe la Mondialul din 1994. Am plâns pentru că nu îmi venea să cred cum am putut să nu ne calificăm, cât de puţin a lipsit, un pic mai multă concentrare din partea noastră, puteam să ajungem în semifinale. A fost cea mai mare dezamăgire a mea. Puteam să jucăm finala, de alftel vă pot destăinui un lucru care s-a întâmplat acum câţiva ani.

Dacă vă aduceţi aminte, noi am jucat un meci cand au fost acele inundaţii în România, 2005-2006, atunci echipa României a organizat un meci cu Brazilia la Timişoara, în care a fost un spectacol superb. Înainte de a merge la Timişoara, jucătorii brazilieni, în frunte cu Dunga, Bebeto, au fost toţi, vorbeau, mi-aduc aminte, eram la Mariott, şi  se vorbea despre acel meci. Dunga i-a spus lui Hagi: <<Ce bine că nu am jucat cu voi, pentru că ne era o frică teribilă>>" , a dezvăluit Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: raducioiucampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare