Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Etapa care a complicat şi mai mult lupta pentru play-off! 5 echipe pe trei locuri. Cum arată programul până la final

Etapa care a complicat şi mai mult lupta pentru play-off! 5 echipe pe trei locuri. Cum arată programul până la final

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi pare să fie marea câştigătoare a primei etape din sezonul de primăvară al Ligii 1. Moldovenii s-au impus clar pe terenul Voluntariului şi au profitat de remizele formaţiilor aflate în cursa pentru play-off.

După a 23-a rundă a Ligii 1, doar FCSB, CFR Cluj şi CSU Craiova sunt sigure de un loc în play-off. Alte cinci echipe - Astra, Botoşani, Viitorul, Dinamo şi CSM Iaşi - vor lupta până în ultimul minut al sezonului regulat pentru a prinde un loc în TOP 6.

Cu trei runde rămase de jucat din sezonul regulat, CSM Poli Iaşi este la doar două puncte de locul 6, ocupat de Viitorul, şi urmează să întâlnească Botoşaniul şi echipa lui Gheorghe Hagi pe teren propriu.

Astra are avans, dar nu-şi permite niciun pas greşit
Dintre echipele aflate în acest moment pe un loc de play-off, Astra e singura care va juca de două ori pe tere propriu în ultimele trei etape, însă doar meciul cu Gaz Metan e unul accesibil la prima vedere. Elevii lui Iordănescu le vor întâlni pe CFR Cluj şi Dinamo în ultimele două etape.

FC Botoşani s-a împiedicat suprinzător de Juventus Bucureşti, pe teren propriu, scor 0-0, iar în următoarele două etape se deplasează la Iaşi şi la Ovidiu, pentru meciuri cu CSM Poli şi Viitorul. În ultima rundă, moldovenii aşteaptă vizita celor de la Gaz Metan, însă pentru a avea şanse să joace în play-off trebuie să obţină puncte şi din următoarele confruntări.

Viitorul ocupă momentan ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, însă campioana va încheia sezonul regulat cu un meci la Botoşani şi unul pe teren propriu, cu CSM Iaşi.

Dinamo depinde doar de ea, dar programul e infernal

Pentru Dinamo victoria în următoarea etapă, în deplasare de la Chiajna, este vitală, în condiţiile în care ulterior "câinii" vor primi vizita FCSB-ului, iar în ultima rundă vor juca pe terenul Astrei. Spre deosebire de sezonul trecut, roş-albii depind doar de ei pentru a prinde play-off-ul, însă programul e unul infernal.

Iată cum arată programul ultimelor etape pentru cele cinci echipe cu şanse la play-off

Astra  - 38 puncte
Etapa 24 - Gaz Metan (a)
Etapa 25 - CFR Cluj (d)
Etapa 26 - Dinamo (a)

Botoşani - 36 puncte
Etapa 24 - CSM Iaşi (d)
Etapa 25 - Viitorul (d)
Etapa 26 - Gaz Metan (a)

Viitorul - 35 puncte
Etapa 24 - Juventus (d)
Etapa 25 - Botoşani (a)
Etapa 26 - CSM Iaşi (d)

Dinamo - 35 puncte
Etapa 24 - Chiajna (d)
Etapa 25 - FCSB (a)
Etapa 26 - Astra (d)

CSM Iaşi - 33 puncte
Etapa 24 - Botoşani (a)
Etapa 25 - ACS Poli (d)
Etapa 26 - Viitorul (a)
 

Afla mai multe despre: play offplayoffprogram playoff 

viewscnt
Articole similare