Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Etapă nebună în Premier League! Tottenham şi Liverpool fac doar câte un egal, iar Chelsea pierde la Everton

Etapă nebună în Premier League! Tottenham şi Liverpool fac doar câte un egal, iar Chelsea pierde la Evertongalerie foto

Fotbal

Comentarii

Tottenham şi Liverpool se luptă cot la cot în fruntea campionatului însă ambele au avut parte de semieşecuri în actuala etapă. De aceste rezultate putea profita Chelsea, însă aceasta a fost învinsă la Everton.

Actualul sezon din Premier League este unul mai nebun ca niciodată. Tottenham şi Liverpool se luptă cot la cot în fruntea campionatului însă ambele au avut parte de semieşecuri în actuala etapă. De aceste rezultate putea profita Chelsea, însă aceasta a fost învinsă la Everton. Marea surpriză este Southampton care s-a apropiat la numai 2 puncte de primele două clasate. Leicester are şi ea şansa să se apropie la un singur punct de Liverpool şi Totteham dacă învinge în această seară.

Chelsea a jucat ieri la Everton şi a pierdut cu 1-0, singurul gol fiind marcat din penalty de Sigurdsson. Chiar dacă a avut o posesie de numai 28%, Everton a rezistat eroic şi a furat cele 3 puncte formaţiei antrenate de Frank Lampard. Victoria ar fi adus-o pe Chelsea la egalitate de puncte cu primele două clasate.

Tottenham a jucat astăzi la Crystal Palace, formaţie care rezistă bine la mijlocul clasamentului. Meciul părea uşor pentru formaţia lui Jose Mourinho mai ales după ce Harry Kane a deschis scorul în minutul 23. Cu mai puţin de 10 minute înainte de finalul meciului, gazdele au egalat prin Jeffrey Schlupp iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

De remiza celor de la Tottenham putea profita Liverpool. Aceasta a jucat în depasare cu Fulham care avea doar 7 puncte în actualul sezon. Până la pauză, Fulham a reuşit să marcheze prin Bobby Reid. Chiar dacă a avut o posesie a balonului de 75%, echipa lui Jurgen Klopp a fost aproape de a pleca fără nici un punct de la Fulham. Salah a egalat însă în minutul 79 din penalty şi meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Tot azi, Southampton a învins pe Sheffield cu 3-0 şi le-a depăşit pe Chelsea şi Leicester în clasament.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare