Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Etapa remizelor albe în Liga a II-a. Patru din cele şase meciuri disputate s-au încheiat cu scorul de 0-0

Etapa remizelor albe în Liga a II-a. Patru din cele şase meciuri disputate s-au încheiat cu scorul de 0-0galerie foto

Liga 2

Comentarii

Patru dintre cele sase meciuri ale zilei in liga secundă s-au încheiat fără goluri. A fost remiza alba si pe Cluj Arena. Poli Timisoara si-a reconfirmat statutul de echipa cu cea mai buna defensiva in acest sezon de liga a doua.

Banatenii s-au aparat foarte bine si puteau chiar castiga la Cluj. Moldoveanul Zabun a irosit cea mai mare ocazie a meciului. Dupa acest egal, clujenii ajung la sase partide la rand fara infrangere, dar raman in continuare mai aproape de locurile retrogradabile decat de pozitiile care asigura promovarea.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a XIX-a a Ligii a II-a:

Dunărea Călăraşi - Metaloglobus  3-1

Csikszereda M. Ciuc - FC Argeş 0-0

Pandurii - Concordia 0-0

Ripensia - Viitorul Târgu Jiu 0-0

Sportul Snagov - CSM Reşiţa  3-3

Universitatea Cluj - ASU Poli Timişoara  0-0

Meciurile AFC UTA Arad - FC Farul Constanţa 1920 şi FC Petrolul Ploieşti - SCM Gloria Buzău se dispută duminică şi luni.


LIVE VIDEO | U Cluj - Poli Timişoara, sâmbătă, de la 12:00, la Telekom Sport 1 şi ONLINE

Meciul programat sâmbătă la prânz, în Liga a 2-a, este un derby doar din punct de vedere al istoriei celor două brand-uri, U Cluj şi Poli Timişoara, căci locurile din clasament nu arată reputaţia pe care o au cele două cluburi. 

Poli Timişoara este pe locul 9, cu 24 de puncte, în timp ce U Cluj este două poziţii mai jos, pe 11, cu 22 de puncte. Formaţia antrenată de Adrian Falub şi-a revenit în ultimele etape, după un start catastrofal de campionat. Totuşi, promovarea pare să fie un obiectiv încă prea îndrăzneţ pentru ardeleni, chiar dacă în etapa precedentă au remizat, 1-1, cu fostul lider Turris Turnu Măgurele. 

În stagiunea trecută, U Cluj şi Poli şi-au împărţit victoriile. "U" a câştigat la Cluj, iar Poli la Timişoara, iar ambele partide s-au terminat cu scorul de 1-0. 

Afla mai multe despre: u clujpoli timisoaraliga 2 

viewscnt
Articole similare