Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Eternul Derby” a ajuns şi în Italia. Cum vede Gazzetta dello Sport meciul Dinamo - FCSB. Programul DDB şi revenirea Peluzei Nord ţin capul de afiş

„Eternul Derby” a ajuns şi în Italia. Cum vede Gazzetta dello Sport meciul Dinamo - FCSB. Programul DDB şi revenirea Peluzei Nord ţin capul de afişgalerie foto

FCSB

Comentarii

Presa internaţională a intrat şi ea în febra derbyului Dinamo - FCSB. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au scris despre cele mai recente evenimente din viaţa celor mai galonate două echipe din România.

Vestea că fanii dinamovişti au cumpărat 10% din acţiunile clubului şi că au plătit o parte din salariile jucătorilor a ajuns până în Italia. La derbyul cu FCSB, în semn de mulţumire pentru suporteri, fotbaliştii lui Uhrin vor purta tricouri inscripţionate cu mesajul „DDB”.

Gazzetta aminteşte cine a fost Cătălin Hîldan, cel al cărui nume îl poartă PCH, fostul căpitan dinamovist fiind considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români pe care i-a dat vreodată fotbalul românesc. 

Din cei 775000 de lei strânşi prin Programul DDB, 425000 de lei au ajuns în conturile clubului din Ştefan cel Mare. 

Dinamo - FCSB, în presa din Italia 

„Eternul Derby” va fi special şi pentru cei de la FCSB. Italienii au aflat despre revenirea în tribune a mai multor grupări ale Peluzei Nord, conduse de către Gheorghe Mustaţă. Liderul ultraşilor tocmai ce a fost eliberat după şase ani petrecuţi în spatele gratiilor. 

1500 din cele 8200 de bilete destinate fanilor lui FCSB s-au epuizat în prima oră din momentul în care au fost date spre vânzare. Aşadar, pentru prima dată în ultimii şase ani, roş-albaştrii vor avea o peluză plină în derbyul cu Dinamo. 

Italienii au aflat şi că Mustaţă, împreună cu galeria roş-albastră lucrează la o coregrafie de zile mari, în care s-au investit câteva mii de euro. Astfel, ultraşii dinamovişti, renumiţi pentru spectacolul pe care îl fac în peluza, mai ales la derby, au şansa ca, după o lungă perioadă de timp, să aibă nişte rivali pe măsură.

  • Dinamo - FCSB se vede în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la ora 20:00

 

 

 

Afla mai multe despre: dinamofcsbgazzetta dello sport 

viewscnt
Articole similare