Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu aş veni la Dinamo". Antrenorul care e dispus să vină în "Ştefan cel mare": "Aş putea să îmi risc cariera"

"Eu aş veni la Dinamo". Antrenorul care e dispus să vină în "Ştefan cel mare": "Aş putea să îmi risc cariera"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist important al lui Dinamo, Florentin Petre, ar accepta o ofertă venită din "Ştefan cel Mare", pentru a prelua echipa. Momentan, de lot se ocupă interimarul Sorin Colceag.

Dinamo a anunţat că Dario Bonetti a fost îndepărtat de pe banca tehnică şi că rezilierea va fi de comun acord. Totuşi, sursele Telekom Sport susţin că italianul nu şi-a reziliat contractul. Mai mult, el se răzbună pentru modul în care a fost tratat de conducerea clubului. Tehnicianul amână întâlnirea cu Iuliu Mureşan, pentru a semna. 

Florentin Petre ar accepta o ofertă de la Dinamo Bucureşti

Sorin Colceag e responsabil pentru pregătirea meciului de duminică, împotriva lui FC Botoşani. Antrenorul celor de la Brăila, Florentin Petre, a reacţionat, în urma ultimelor evenimente de la Dinamo Bucureşti. 

De altfel, fostul atacant a recunoscut că şi-ar dori să antreneze echipa sa de suflat: „Eu cred că dacă nu are responsabilitate şi nu are câteva milioane puse deoparte, nu vine. Vrea jucători care să facă diferenţa, Rednic nu o să vină la Dinamo dacă nu se poate bate la titlu.

Eu aş veni la Dinamo, pentru că sunt la început de drum, aş putea să îmi risc cariera, toată viaţa mi-am riscat-o şi am atârnat de un fir de aţă. Dar antrenori ca Rednic şi Olăroiu, nu cred că îşi permit să-şi rişte cariera”, a spus Florentin Petre la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Florentin Petre a promovat cu Dacia Unirea Brăila în Liga 2, în urma unui baraj cu Oţelul Galaţi. Antrenorul e din 2018 la actuala echipă şi a aşteptat prelungirea contractului, în ultima perioadă. 

Telekom Sport a scris despre propunerea din interiorul clubului de a-l readuce pe Mircea Rednic, ultimul tehnician care a cucerit titlul în "Ştefan cel Mare". "Puriul" susţinea, în trecut, că e interesat inclusiv să investească la Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiflorentin petreantrenor dinamodario bonetti 

viewscnt
Articole similare