Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu îl văd doar în trening, în geaca lui faimoasă!” Florin Prunea nu crede că Dan Petrescu va ajunge la naţională: ”Nu stă el prin birouri”

”Eu îl văd doar în trening, în geaca lui faimoasă!” Florin Prunea nu crede că Dan Petrescu va ajunge la naţională: ”Nu stă el prin birouri”
Comentarii

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, după ce înţelegerea FRF cu Mirel Rădoi a expirat.

”Eu îl văd doar în trening, în geaca lui faimoasă!” Florin Prunea nu crede că Dan Petrescu va ajunge la naţională: ”Nu stă el prin birouri”

Naţionala îşi caută selecţioner. Primii doi antrenori contactaţi au fost Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu, cei care au refuzat propunerea, pentru a continua proiectele începute în vară la Farul, respectiv PAOK Salonic. Următorul nume pe lista Federaţiei ar fi cel al lui Dan Petrescu, tehnician aflat sub contract cu CFR Cluj.

FRF încearcă să îl convingă pe Dan Petrescu să preia naţionala. Florin Prunea a vorbit despre varianta Petrescu la naţionala României. In opinia fostului mare jucător este doar o mişcare de imagine!

Eu cred că nu va merge, Nu îl văd pe Dan stând într-un birou. După trei luni şi după aceea un joc amical şi apoi nu îl văd pe Dan stând pe avioane să meargă să vadă jucătorii. Eu îl văd pe Dan Petrescu in trening, în geaca lui faimoasă şi pe teren cu mâinile în buzunar.  

Federaţia Română a scăpat un moment extrem de favorabil acum 4-5 luni de zile când toţi antrenorii cei mai buni ai româniei erau liberi... Piţurcă, Hagi, Olăroiu Petrescu. Atunci au avut de unde alege, acum este foarte târziu, cred că este numai şi numai o mişcare de imagine a FRF!

Eu cred că vor mai trece încă 20 de ani până vom fi la un turneu final. E clar că e o incompatibilitate între nişte oameni care vin din fotbal, pe Stoichiţă scoateţi-l. Ştoichiţă a fost în fotbal, a fost antrenor, a fost un bun jucător, dar în partea cealaltă, dacă vorbim de Burleanu, vulcanizatorul şi de caratistul, n-ai cum... nu ai cum să fii compatibil cu ei! 

FRF a lăsat în ultimii ani impresia că îşi doresc un antrenor comod, cuminţel, docil şi ieftin”, a declarat Florin Prunea. 

Dan Petrescu s-a mai aflat pe lista Federaţiei pentru postul de selecţioner al primei reprezentative în 2017, când tocmai o preluase pe CFR Cluj. Oficialii FRF au negociat cu antrenorul atunci, însă nu au putut ajunge la un acord.

Reprezentativa României a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Afla mai multe despre: naţională românieidan petrescuflorin prunea 

viewscnt
Articole similare