Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu la 37 de ani ce să mai sper?” Cristi Săpunaru, mesaj pentru Nicolae Dică: ”Alţi jucători tineri de la Rapid meritau convocarea la echipa naţională!”

”Eu la 37 de ani ce să mai sper?” Cristi Săpunaru, mesaj pentru Nicolae Dică: ”Alţi jucători tineri de la Rapid meritau convocarea la echipa naţională!”

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, la Sport Report, Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi la naţionala României, a vorbit despre neconvocarea lui Cristian Săpunaru la echipa naţională. La scurt timp a venit şi răspunsul fundaşului.

Dică a spus că el şi Rădoi nu se pot ruga de fiecare jucător retras de la naţională să revină şi a explicat că există soluţii mai bune pe postul său.

Săpunaru nu a părut deranjat de cele spuse de Nicolae Dică.

Întrebat despre naţională, Cristi Săpunaru a mărturisit: ”Cine sa ma sune? De ce sa ma sune? Nu, eu m-am retras de la echipa nationala, eu cred ca meritau alti jucatori de la Rapid să fie la echipa naţională, n-au fost convocaţi este problema selectionerului, el răspunde.

Am 37 de ani sunt alţi jucători tineri care merită să fie la echipa naţionala, eu la 37 de ani ce să mai sper, eu îmi văd de Rapidul meu.

N-aţi văzut la televizor că nu transpir? Păi să le dau tricourile după meci dacă transpir”.

Săpunaru se află la al patrulea contract cu Rapid. Fundaşul a mai jucat la giuleşteni în perioadele iulie 2006 - iulie 2008, ianuarie 2010 - iunie 2010, februarie 2015 - septembrie 2015 şi acum a revenit.

Ce a declarat Nicolae Dică:

"Daniel Niculae spunea că ar fi meritat măcar un jucător de la Rapid: Săpunaru e retras din echipa naţională. Când Mirel a vorbit cu Radu Ştefan şi a decis că nu mai vine, am zis ok. Dacă Bogdan Stancu, Tătăruşanu nu mai vor, ok. Nu ştiu argumentele pentru care Săpunaru s-a retras de la echipa naţională, nu eram eu.

Să vedem ce jucători mai sunt pe acea poziţie. Nedelcearu, Chiricheş, Toşca joacă meci de meci în Turcia, e unul dintre cei mai buni la Gaziantep. Ghiţă în care credem. Noi pe Ghiţă am vrut să-l luăm înainte să aibă Covid, înainte să aibă problemele.

De ce vorbim despre un jucător, dacă s-a retras de la echipa naţională? De ce să venim să facem scandal? Săpunaru e un jucător de valoare, e căpitan de echipă la Rapid, jos pălăria pentru ce face la Rapid, dar nu văd de ce... Noi am mers pe Toşca, că a jucat meci de meci. Am mers pe Nedelcearu, care e tânăr, de perspectivă. Noi nu aveam de unde să ştim că Săpunaru vine în România şi că va avea această evoluţie. Să ne ducem să ne rugăm de jucători să revină la naţională?

Ne-am rugat de doi, mergem după toţi? Nu putem lua în calcul un jucător retras de la echipa naţională? Am încercat să convingem jucători şi am fost respinşi", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

România va juca pe 2 septembrie, de la ora 21:45, cu Islanda, în deplasare. Trei zile mai târziu, naţionala va juca pe teren propriu contra reprezentativei Liechtensteinului, de la ora 21:45, meci care va avea loc pe Arena Naţională. În fine, pe 8 septembrie, România joacă la Skopje cu Macedonia de Nord, tot de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarunicolae dicaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare