Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu m-am accidentat la ultimul meci". Doctorul l-a sunat pe Dan Petrescu după probleme medicală a antrenorului de la CFR Cluj: "M-am speriat puţin, recunosc"

"Eu m-am accidentat la ultimul meci". Doctorul l-a sunat pe Dan Petrescu după probleme medicală a antrenorului de la CFR Cluj: "M-am speriat puţin, recunosc"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre problema medicală cu care s-a confruntat în timpul partidei cu AZ Alkmaar, din gupele Conference League.

Dan Petrescu, despre problema sa la mână: "M-a sunat un doctor"

Dan Petrescu a acuzat probleme medicale la meciul cu AZ Alkmaar, din grupele Conference League. Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns că unul dintre braţe i-a amorţit în timpul partdei.

"În momentul de faţă, eu m-am accidentat la ultimul meci, restul băieţilor sunt bine sper să iau cele mai bune decizii şi să alcătuiesc cel mai bun 11. Din păcate nu am timp (n.r. - de investigaţii după ce i s-a făcut rău la meciul cu Alkmaar), dar în pauza care va veni, chiar m-a sunat un doctor, prietenul meu şi mi-a spus că ar fi bine să fac nişte investigaţii. Sper ca până la pauză să nu mai am probleme. A fost prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva pe bancă. Mă durea mâna şi nu mai puteam să mă mişc. M-am speriat puţin, recunosc.

În opinia mea, am o părere pe care o susţin de foarte mulţi ani, jucătorii de pe bancă sunt mult mai importanţi decât titularii. Dacă vă uitaţi în week-end-ul ăsta, majoritatea echipelor au câştigat cu jucătorii de pe bancă. Jucătorii de pe bancă fac diferenţa, dacă noi avem jucători pregătiţi şi vor să intre şi nu se gândesc la altceva, de ce nu joacă, avem şi noi şansa noastră, din din păcate în ultimul timp la CFR jucătorii care au intrat nu au făcut diferenţa, aceasta este probelma", a anunţat Dan Petrescu, cel care s-a arătat revoltat de amânarea partidei Farul - FCSB. 

EXCLUSIV | Diagnostic pentru Dan Petrescu: ”Bine că a fost doctorul acolo”. De ce i-a amorţit braţul în timpul meciului cu Alkmaar
 

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare