Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu mă mai gândeam dacă să-l mai chem un an de zile” Ioan Andone, surprins de ieşirea lui Tănase la adresa lui Contra

”Eu mă mai gândeam dacă să-l mai chem un an de zile” Ioan Andone, surprins de ieşirea lui Tănase la adresa lui Contra

Fotbal

Comentarii

Ioan Andone se declară surprins de declaraţiile lui Florin Tănase. Jucătorul celor de la FCSB l-a acuzat pe selecţioner că este anti-stelist.

Oficialul Voluntariului spune că Tănase ar fi terbuit să-şi vadă de jocul lui şi să respecte deciziile antrenorului Cosmin Contra fie că le aprobă, fie că nu.

”Sunt momente şi momente. El consideră că la meciurile astea două îs mai buni... eu dacă eram antrenor, mă mai gândeam dacă îl mai chem pe Tănase un an de zile. Eu, dacă eram eu selecţioner.

El, ca jucător, să îşi vadă de jocul lui. Să lase să vorbească antrenorul de la Steaua, să vorbească patronul sau directorul sportiv. El, ca jucător, trebuie să respecte selecţia pe care o face Contra, că ne place sau nu ne place. Că el răspunde de rezultate. Nu răspunde Tănase pentru rezultatele echipei naţionale, Contra răspunde. Pe mine mă miră, că el pare un copil citit, un copil care ştie să vorbească. Nu ştiu cine i-a pus vorbele alea în gură, el trebuia să îşi vadă de fotbal la Steaua. Că merita sau nu merita, Contra ştie”, a spus Ioan Andone.

Florin Tănase, o singură selecţie la naţională în mandatul lui Contra

"Meritam să fiu printre jucătorii convocaţi, normal. [...] Sunt mai mulţi jucători de la alte echipe, care fac meciuri aşa şi aşa şi tot sunt chemaţi în permanenţă. E un val antistelism la naţională. Nu trebuie să vă zic eu, consider că meritam să fim mai mulţi" a fost spus revoltat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: echipa antionala 

viewscnt
Articole similare