Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu nu voiam să joc. Ar trebui să avem o discuţie cu cei din conducere”. Gardoş dă cărţile pe faţă după înfrângerea cu Sepsi

”Eu nu voiam să joc. Ar trebui să avem o discuţie cu cei din conducere”. Gardoş dă cărţile pe faţă după înfrângerea cu Sepsi

Fotbal intern

Comentarii

Sepsi a primit vizita Academicii Clinceni în etapa a patra a play-out-ului. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Nouvier în minutul 38.

În urma partidei, Florin Gardoş, titular la Sf. Gheorghe şi înlocuit în minutul 65, a oferit o declaraţie surprinzătoare. Acesta a dezvăluit că nu ar fi dorit să fie în teren cu Sepsi, din pricina oboselii resimţite. Acesta a fost nevoit însă să joace şi a criticat acţiunile conducerii, care l-au adus în situaţia de faţă.

Gardoş dă cărţile pe faţă după înfrângerea cu Sepsi

"Eu, de exemplu, mă simţeam obosit înainte de acest meci, nu voiam să joc, dar nu aveam alt fundaş central în lot disponibil. Nu vreau să spun public anumite lucruri, dar ar trebui să avem o discuţie cu cei din conducere, că să ştim exact ce se vrea de la noi.

Atât timp cât noi găsim alibiuri, scuze, că nu facem deplasarea cu charterul sau altele, ei nu pot să ne tragă la răspundere şi nu e OK. Am început prost acest play-off, acum trebuie să vedem ce putem face în viitor”, a declarat Florin Gardoş, după înfrângerea cu Sepsi.

VIDEO | Rezumat Sepsi - Clinceni 1-0

 

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1sepsiacademica clincenisepsi clinceniflorin gardoş 

viewscnt
Articole similare