Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu stau la Rapid şi fără bani!” Mihai Iosif a vorbit despre prima victorie obţinută de giuleşteni după trei înfrângeri: ”Nu sunt manta de vreme rea, mie îmi place să stau în tricou!”

”Eu stau la Rapid şi fără bani!” Mihai Iosif a vorbit despre prima victorie obţinută de giuleşteni după trei înfrângeri: ”Nu sunt manta de vreme rea, mie îmi place să stau în tricou!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, la Clinceni, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Farul Constanţa, în etapa a XII-a a Ligii a II-a.

În urma acestui succes, primul după trei înfrângeri, Rapid urcă de pe locul 16 pe 11, cu 16 puncte, la egalitate cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, de pe locul 10: ”V-am zis înainte de meci că azi vom câştiga şi v-am spus că voinţa va fi principaul nostru avantaj astăzi” a mărturisit Mihai Iosif, antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti.

Arma secretă a giuleştenilor a fost ADN-ul echipei, după cum a explicat tehnicianul Rapidului: ”Nu arma secretă, pentru că e arma ADN-ului nostru, pentru că mai spun unii de ADN, ăsta e ADN-ul. 51.29 Unii îl avem de mici, de la 5 la 6 ani. Le-am spus în vestiar că vor câştia, că sunt cei mai buni din Liga a doua şi vor câştiga. Cei mai buni individual, problema e să joace ca o echipă. Să joace unul pentru altul, să sufere unulpentru altul şi să se bucure împreună. Ăsta e Rapidul original, cu durere, cu suferinţă şi cu bucurie”

Mihai Iosif spune că nu ţine de scaun şi consideră că afecţiunea sa faţă de club este primordială: ”Îmi spun unii manta de vreme rea,. eu nu sunt de vreme rea, mie îmi place să stau în tricou. Sunt la Rapid, eu stau la Rapid şi fără bani, şi fără nimic, pentru că iubesc clubul ăsta. Şi asta trebuie să fie primordial pentru noi, iubirea faţă de club şi dăruirea faţă de el. Foloasele materiale vor veni şi alea, dar gloria nu ţi-o ia nimeni.”

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare