Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină". Giedrius Arlauskis îl aşteaptă pe antrenorul lui CFR Cluj în Arabia Saudită!

"Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină". Giedrius Arlauskis îl aşteaptă pe antrenorul lui CFR Cluj în Arabia Saudită!

CFR Cluj

Comentarii

Actualul fotbalist al lui Al Shabab, Giedrius Arlauskis, îl aşteaptă pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, în Arabia Saudită. Tehnicianul a fost ofertat de Al Nassr, dar a rămas tot la campioana României.

Giedrius Arlaukis îl aşteaptă în Arabia Saudită pe Dan Petrescu

Antrenorul lui CFR Cluj şi conducerea campioanei României i-au dat cu greu drumul portarului lituanian, la finalul sezonului trecut. Arlauskis a fost om de bază pentru Dan Petrescu în Gruia, dar acum fotbalistul îl aşteaptă în zona Golfului, pentru a-i fi adversar. 

Arlauskis a vorbit despre interesul lui Al Nassr pentru antrenorul lui CFR Cluj: "Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nassr, dacă e dorit de Al Nassr.

De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar", a declarat Giedrius Arlauskis în exclusivitate pentru AS.ro.

Dan Petrescu a mai plecat o dată, în China, la Ghuizhou Hengfeng, iar acum e dorit în Arabia Saudită, de Al Nassr. Clubul saudit îi oferă lui Dan Petrescu un salariu de excepţie, de 2,5 milioane de euro în primul sezon.

Antrenorul anunţase, în urmă cu câteva săptămâni, că are nevoie de o pauză, pentru a se gândi asupra viitorului său, dar a ales să stea la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: arlauskisdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare