Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a făcut un nou anunţ despre viitorul clubului Astra: "Dani Coman va răspunde de tot"

Eugen Neagoe a făcut un nou anunţ despre viitorul clubului Astra: "Dani Coman va răspunde de tot"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Eugen Neagoe i-a dedicat victoria din meciul cu Dinamo patronului Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare într-un nou dosar de corupţie.

”Mă bucur în primul rând că am reuşit să câştigăm, cu atât mai mult cu cât adversarul nostru s-a numit Dinamo. Este o poziţie care nici în acest moment nu ne satisface. Trebuia să fim mult mai în faţă, să fim în primele şase. Aş vrea să îi dedicăm victoria domnului Niculae, din tot sufletul. Suntem alături de dânsul, dorim să revină cât mai repede aproape de echipă, pentru că avem mare nevoie de susţinere.

Vreau să îi mulţumim şi doamnei Niculae pentru că a venit în această seară la hotel. Am avut o discuţie cu dumneaei, cu Dani Coman, cu Bogdan Mara şi căpitanii de echipă, iar doamna NIculae l-a mandatat într-un fel pe Dani Coman, el va fi cel care va răspunde de tot ce înseamnă clubul Astra. Şi Dani trebuie să rezolve toate problemele pe care le avem. Avem promisiuni, sper să se rezolve în zilele următoare cât mai rapid”, a declarat Eugen Neagoe, în urma unei partide reuşite pentru formaţia sa.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiudinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare