Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a spus tot după despărţirea de Astra Giurgiu! ”Era bine dacă eram neplătiţi doar de trei luni!” Ce a putut să îi ceară un jucător din echipă

Eugen Neagoe a spus tot după despărţirea de Astra Giurgiu! ”Era bine dacă eram neplătiţi doar de trei luni!” Ce a putut să îi ceară un jucător din echipă

Astra Giurgiu

Comentarii

Eugen Neagoe a dezvăluit care a fost atmosfera de la Astra din sezonul trecut.

Antrenorul a venit la club într-o perioadă grea, când Astra se afla pe ultimul loc în clasament. El ajunsese să se bată cu echipa la play-off, dar condiţiile de la Giurgiu nu au permis să se facă performanţă. Neagoe era neplătit de luni de zile şi a fost dat afară chiar dacă a pierdut doar 3 meciuri din cele 27, cand a stat pe banca echipei. 

”Eu am pierdut trei meciuri şi am plecat. Am avut 27 de jocuri oficiale şi am pierdut doar trei, doar alea trei au contat. Şi fără să fim plătiţi. Asta este. Am luat echipa de pe ultimul loc, dar nu mai contează.

Nu am avut nicio susţinere. Dacă eram puţin ajutaţi şi aveam vreo susţinere, altfel stăteau lucrurile. Era bine dacă eram neplătiţi doar de trei luni, sunt mult mai multe luni. E foarte greu să mai motivezi jucătorii.

Oamenii de afară nu se întreabă dacă o să-şi primească banii zilele astea. La noi, primul lucru când intrai în vestiar te întrebau: ne spuneţi şi nouă ceva, ştiţi ceva. E greu să lucrezi astfel. Cei din Ungaria, nu se întreabă dacă o să-şi primească banii.

Una e când intri liniştit şi mental. Erau chirii de un an de zile neplătite. Vă daţi seama ce era în capul jucătorilor, numai la fotbal nu se gândeau ei”, a declarat Eugen Neagoe pentru Antenasport. 

Mai mult decât atât, Eugean Neagoe a dezvăluit care a fost cea mai neobişnuită cerinţă pe care a primit-o de la un jucător. Un portar voia să aibă impus în contract să fie titular, orice ar fi. 

”Un portar străin a cerut să-i se treacă în contract că va fi titular. I-am zis preşedintelui să uite de el, nici nu merită discutat. Eu nu am întâlnit aşa ceva. El nici nu venise şi voia să fie titular. Te pregăteşti, nu te pregăteşti, el voia să fie titular”, a dezvăluit fostul antrenor al giurgiuvenilor. 

 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare