Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, alarmat de condamnarea lui Ioan Niculae: "E un moment dificil pentru Astra Giurgiu". De ce se teme antrenorul

Eugen Neagoe, alarmat de condamnarea lui Ioan Niculae: "E un moment dificil pentru Astra Giurgiu". De ce se teme antrenorul

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, a oferit prima reacţie, după ce patronul echipei din Giurgiu, Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Curtea de Apel Bucureşti a dat decizia în cazul lui Ioan Niculae, care iniţial fusese condamant la trei ani şi şase luni de închisoare. Patronul Astrei e acuzat de corupţie, conform Mediafax.

Tribunalul Bucureşti îl condamnase pe omul de afaceri la 3 ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

"Chiar acum am aflat! E un moment dificil pentru Astra Giurgiu. Însă cel mai dificil este pentru domnul Niculae şi familia dânsului. Eu îi doresc multă putere chiar dacă dumneaului este o persoană extrem de puternică. Sper să treacă peste această perioadă grea pentru el şi familia dânsului. Mi-e greu să vorbesc despre asta.

Sper ca echipa să nu fie afectată din punct de vedere financiar. Nu prea am ce să mai comentez în această situaţie. O veste extrem de dură, mai ales că vine înaintea meciului cu Dinamo. Însă îmi pare rău în primul rând pentru domnul Ioan Niculae pentru că trece poate prin cel mai dificil moment din viaţa sa. Pentru nimeni nu e uşor. Probabil (n.r. - să îi afecteze pe jucători)! Eu însă sper să nu îi afecteze. O să avem o discuţie mâine cu toată lumea. Ei au dat dovadă de mare caracter până acum şi sunt nişte băieţi admirabili, au trecut peste toate problemele care s-au ivit la echipă şi sper la fel să se întâmple în continuare", a declarat Eugen Neagoe pentru Fanatik

Astra se află într-un moment greu. Cu patronul condamnat şi cu salarii restante, clubul e abia pe locul 13 în Liga 1, cu 25 de puncte, şi se află aproape de zona retrogradării. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeioan niculaeastra 

viewscnt
Articole similare