Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe despre conflictul cu Hadnagy: ”Nu ştiu cine l-a pus acolo. Eu la el am renunţat ca jucător”

Eugen Neagoe despre conflictul cu Hadnagy: ”Nu ştiu cine l-a pus acolo. Eu la el am renunţat ca jucător”
Comentarii

Fostul antrenor al revelaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, Eugen Neagoe a explicat la GSP LIVE care a fost situaţia sa după numirea lui Atilla Hadnagy în funcţia de Director General.

Neagoe a negat conflictul cu Hadnagy, dar a lăsat să se înţeleagă că decizia l-a deranjat: ”Sa fiu foarte sincer, chiar nu ştiu cine a luat decizia de a-l numit pe Hadnagy. Eu am respectat-o, dar efectiv nimeni nu avea ce să-mi reproşeze. Nu ştiu ce s-a întâmplat, eu la Hadnagy (39 de ani) am renunţat ca jucător, Nu am avut niciun conflict cu el până acum. Nu mi-a reproşat niciodată că nu joacă, chiar eu l-am propus în staff-ul administrativ, lucru care s-a şi întâmplat până la urmă, în următoarele 10 zile. Patronul poate pune pe oricine, putea să schimbe şi preşedintele, munca mea era cu totul alta. Atât timp cât ştiam ce am de făcut, nu m-a interesat foarte tare, mai ales că mi s-a oferit libertatea de a aduce jucători. De a reconstrui echipa. Şi am făcut-o în două rânduri de când am venit la Sepsi” a explicat Neagoe la GSP Live.

Tehnicianul în vârstă de a mai declarat la GSP Live că preferabil ar fi fost ca el şi staff-ul său să ducă la bun sfârşit actualul sezon, apoi să fi plecat de la echipă: ”Cel mai corect era să terminăm acest campionat şi la final nu era nicio problemă dacă patronul dorea să mă schimbe. Deciziile cred eu că puteau fi luate în cele două săptămâni şi jumătate rămase. Dar dumnealor n-au mai putut să aştepte” a mai spus Eugen Neagoe în emisiunea lui Costin Ştucan. 

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsi 

viewscnt
Articole similare