Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, dezamăgit că echipa sa a pierdut iarăşi în ultimele minute. ”Mă aştept la mai mult de la toţi jucătorii”

Eugen Neagoe, dezamăgit că echipa sa  a pierdut iarăşi în ultimele minute. ”Mă aştept la mai mult de la toţi jucătorii”

Superliga

Comentarii

Formaţia ACS Poli Timişoara a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

”Am făcut o primă repriză modesta, probabil cea mai modestă prepriză de când sunt eu aici sau de când au venit şi noii jucători. La pauză am făcut o modificare, am intrat mai bine în joc, am pus presiune pe ei şi am reuşit să revenim în joc, am avut şi o bară, care dacă intra am fi putut închide meciul, dar am greşit, iar în minutul 90 sau cât a fost am fost egalaţi.

Mă aştept la mai mult de la toţi jucătorii, pentru că sunt jucători buni, nu degeaba i-am adus. Probabil şi băieţii sunt crispaţi din pricina locului din clasament, dar asta este situaţia ne vom bate până la final şi eu cred că această echipă merită să rămână în prima liga şi prin prisma jocului, dar şi a suporterilor.

Răzvan este un jucător valoros, va fi un jucator important pentru Timişoara, eu nu mă bucur că l-am  avut adversar, l-aş fi vrut lângă mine. Îmi pare rău pentru cartonaşul roşu pe care l-a luat, dar asta este viaţa”, a spus Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: eugen neagoetimisoaraliga 1sepsi,  

viewscnt
Articole similare