Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, după retrogradarea Astrei în Liga 2: „Am şi eu partea mea de vină”

Eugen Neagoe, după retrogradarea Astrei în Liga 2: „Am şi eu partea mea de vină”

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a retrogradat în Liga 2 la finalul actualui sezon.

Eugen Neagoe, după retrogradarea Astrei în Liga 2: „Am şi eu partea mea de vină”

Astra a jucat neîntrerupt în Liga 1 din 2009 încoace, a câştigat titlul în 2016 şi a încheiat pe locul 2 în 2014.

Eugen Neagoe a fost pe banca tehnică a giurgiuvenilor o bună parte din sezon.

Neagoe a vorbit despre ce greşeli s-au făcut la Astra şi şi-a asumat şi el o parte din vină.

„Eram foarte aproape de play-off, dar problemele erau foarte multe la echipă şi până la urmă s-au văzut. Era foarte greu să treci peste acele probleme, cu toate că am încercat. Nu am avut ce să le reproşez jucătorilor, au făcut sacrificii, juca echipa tot timpul în deplasare. Sunt foarte multe lucruri de spus, pe care nu le voi spune. Nu-mi place să dau cu pietre şi să găsesc vinovaţi la echipele la care am lucrat. Am şi eu partea mea de vină.

Cred că Dani Coman a făcut lucruri formidabile pentru Astra. Din punctul meu de vedere, el a fost un erou. Dacă nu era el, să conducă acest club, cred că de mult era desfiinţată echipa. Înainte să vin eu, a fost vândut Alibec, apoi a plecat Radunovic. L-am pierdut pe Budescu pe 6 februarie, un jucător determinant pentru Astra. După aceea a fost vândut Lazar la Craiova, în timpul campionatului.

„Dacă echipa nu-i pierdea pe Radunovic, Budescu şi Lazar, era în play-off fără doar şi poate, avea un potenţial mare”

Cred că a fost o greşeală, nu trebuia să se întâmple lucrul ăsta. Dacă echipa nu-i pierdea pe Radunovic, Budescu şi Lazar, era în play-off fără doar şi poate, avea un potenţial mare. Dar a pierdut cei mai importanţi jucători, iar echipa a fost neplătită.

Echipa care câştigă Liga Campionilor nu are restanţe salariale, iar în România salariile sunt modeste, nu ne putem compara cu restul Europei. Nu ne putem compara nici cu campionatul Ungariei, nici financiar, nici în privinţa condiţiilor de pregătire",
a spus Neagoe, la Look Sport.

Astra Giurgiu şi Poli Iaşi au retrogradat direct în Liga secundă, în timp ce, FC Hermannstadt a fost învinsă de CS Mioveni la baraj.

Afla mai multe despre: astra giurgiueugen neagoe 

viewscnt
Articole similare