Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. Antrenorul celor de la Astra Giurgiu crede în potenţialul lui Popa "Este un portar foarte talentat, care are toată încrederea mea"

Eugen Neagoe este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. Antrenorul celor de la Astra Giurgiu crede în potenţialul lui Popa "Este un portar foarte talentat, care are toată încrederea mea"

Fotbal intern

Comentarii

Eugen Neagoe este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi de meciul împotriva celor de la CFR Cluj, chiar dacă s-a terminat la egalitate cu scor 1-1.

Eugen Neagoe este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi

Partida dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj s-a terminat la egalitate cu scor 1-1. La finalul partidei, Eugen Neagoe a declarat că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi de prestaţia pe care au avut-o în partida contra campioanei.

"Mă bucur pentru atitudinea pe care am avut-o, agresivitatea pe care am avut-o. Cred că am tratat meciul aşa cum trebuia să îl tratăm chiar dacă am jucat împotriva campioanei.", a declarat Eugen Neagoe.

Antrenorul celor de la Astra Giurgiu crede în potenţialul lui Popa

La finalul declaraţiilor, antrenorul celor de la Astra, a corbit şi despre accidentarea lui Lazăr, dar şi despre portarul tânăr pe care l-au avut la acest meci, Popa, de care Neagoe s-a arătat mulţumit şi căruia îi oferă multă încredere.

"Nu m-am plâns niciodată chiar dacă avem un portar foarte tânăr, ştiţi foarte bine, David Lazăr care este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1 este accidentat, o accidentare stupidă, s-a întâmplat la jocul contra Craiovei.

"Popa este un portar foarte talentat, care are toată încrederea noastră şi a mea şi a colegilor lui. Eu îi prevăd un viitor foarte, foarte frumos. Este un tip foarte serios.", a spus antrenorul celor de la Astra Giurgiu.

Astra Giurgiu este pe locul 13 în Liga 1 şi are 18 puncte după 19 partide.

Afla mai multe despre: astra giurgiu eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare