Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe: "Formăm o echipă puternică şi putem învinge pe oricine!" Cui i-a dedicat victoria cu Viitorul

Eugen Neagoe: "Formăm o echipă puternică şi putem învinge pe oricine!" Cui i-a dedicat victoria cu Viitorul

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, s-a declarat mulţumit de evoluţia pe care formaţia sa a avut-o în meciul câştigat, sâmbătă seară, cu scorul de 3-2, contra Viitorului şi i-a dedicat succesul lui Istvan Fulop, care este accidentat.

"Au fost zile în care ne-am gândit foarte mult la acest joc, pentru că jucam împotriva unei echipe foarte bune. Vreau să-i dedic victoria lui Istvan Fulop, care a avut o accidentare gravă şi va lipsi mult. Sperăm să revină mai puternic. 

Cred că am început puţin timoraţi jocul, chiar dacă am reuşit să marcăm foarte repede. Le-am spus băieţilor că nu trebuie în niciun moment să ne retragem, pentru că sunt jucători tineri şi de calitate. Nu este uşor să câştigi la Viitorul, o echipă foarte bună, care, cu siguranţă, se va bate la primele locuri.

Dacă în continuare vom arăta atitudinea şi determinarea din această seară, vom putea bate orice echipă. Ne dorim să câştigăm fiecare meci în parte, dacă se poate. Formăm o echipă puternică, un grup foarte unit şi nu întâmplător avem doar două înfrângeri în deplasare, în ultimele 26 de jocuri. 2-0 la Hermannstadt şi 2-0 la FCSB. Deci am pierdut de două ori în 14 meciuri în deplasare. Asta arată valoarea echipei", a declarat Eugen Neagoe, la finalul meciului, pentru Telekom Sport.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Au marcat Luchin ’12 şi Băluţă ‘81 pentru gazde, respectiv Jovanovic ‘7, Mensah ’66 şi Tandia ’86 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: neagoeviitorulsepsi 

viewscnt
Articole similare