Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe îl apără pe Viera după intrarea dură asupra lui Ianis: ”Eu am văzut că a atins mingea”

Eugen Neagoe îl apără pe Viera după intrarea dură asupra lui Ianis: ”Eu am văzut că a atins mingea”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Viitorul, în primul meci al etapei a XXV-a Ligii I, în care a ratat un penalty.În minutul 64, Tandia a ratat un penalti acordat pentru un fault al lui Mladen la Ştefan.

Antrenorul gazdelor a explicat la final că echipa sa merita să câştige acest joc: ”A fost o vreme urâtă, până la urmă meciul s-a terminat, e târziu pentru regrete că nu am câştigat. Două echipe bune ale campionatului, din păcate noi am ratat şi n-a fost să fie seara noastră. Am ratat şi cu poarta goală şi din penalty. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele jocuri, avem un meci de cupă pe care îl tratăm cu maximă responsabilitate, dar îmi doresc să mergem şi în playoff. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm astă seară, dar ăsta este fotbalul. I-am felicitat pe băieţi pentru atitudine” a spus antrenorul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe la Telekom Sport.

Despre intrarea grosolană a lui Viera la Ianis Hagi, Neagoe mărturiseşte că nu a văzut exact faza, dar susţine că jucătorul său a atins iniţial mingea: Care arbitraj per total? Vorbim de acea fază, dar eu nu pot să văd de la 70 de metri distanţă ce a fost. Ştiu că a dat în minge, sincer. Nu pot să mă pronunţ, dar în rest ce s-a întâmplat în această seară? A fost un joc încrâncenat cu două echipe care şi-au dorit victoria, fără doar şi poate” a spus Eugen Neagoe la finalul partidei.

Vezi aici intrarea dură a lui Viera la Ianis Hagi. „Centralul” partidei, Marcel Bîrsan nu a acordat nicio măsură disciplinară, deşi Viera era recidivist, fiind al treilea fault dur comis în acest meci. Sepsi OSK rămâne în continuare singura formaţie din Liga 1 fără cartonaş roşu primit.

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsi sf.gheorghe 

viewscnt
Articole similare