Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, încântat de ce a văzut la Astra - Hermannstadt 0-0: "A fost un meci foarte bun, foarte frumos". Când revine pe bancă

Eugen Neagoe, încântat de ce a văzut la Astra - Hermannstadt 0-0: "A fost un meci foarte bun, foarte frumos". Când revine pe bancă

Hermannstadt​

Comentarii

Eugen Neagoe, noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, a văzut din tribune meciul cu Astra, scor 0-0, iar la final s-a declarat mulţumit de evoluţia avută de formaţia sibiană.

"Cred eu că nu a fost un meci foarte bun, foarte frumos. Dovadă şi rezultatul, că nu s-au marcat goluri. Dar cred eu că se putea mult mai mult în această seară, pentru că Astra nu a fost la cel mai bun nivel în seara asta şi puteam să obţinem mai mult.

Până la urmă este foarte bine că nu am primit gol. Echipa a câştigat un punct, asta este foarte important. Este meritul în totalitate al băieţilor şi al lui Eugen Beza, care s-a ocupat de echipă în aceste zile. De mâine după-amiază voi fi la serviciu.

Mi-am dorit foarte mult să revin cât mai repede. Am luat acceptul medicilor. Toţi medicii care au avut mare, mare grijă de mine în această perioadă mi-au spus că este totul în regulă şi pot reveni fără probleme. Absolut tot ce făceam înainte pot să fac şi de acum încolo, mai puţin ţigările.

Sibiul m-a dorit foarte mult. Am discutat, nu de foarte mult timp, dar am discutat foarte mult. V-am spus, a fost echipa care m-a dorit cel mai mult", a declarat Eugen Neagoe.

Astra - FC Hermannstadt, scor 0-0, în Liga 1

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt, în etapa a 12-a a Ligii 1.

Astra a acumulat 16 puncte şi ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu FC Botoşani, de pe lcoul 6. Hermannstadt este pe locul 12, cu 11 puncte.

Acesta a fost ultimul meci al etapei, campionatul urmând a se întrerupe pentru meciurile naţioanlei cu Insulele Feroe şi Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare