Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, ironii la adresa arbitrului după ce a fost eliminat: "El a descoperit mersul pe jos! Jucătorul meu era plin de sânge"

Eugen Neagoe, ironii la adresa arbitrului după ce a fost eliminat: "El a descoperit mersul pe jos! Jucătorul meu era plin de sânge"

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a primit vizita lui FC Argeş în etapa cu numărul trei a play-out-ului Ligii 1. Piteştenii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Malele în minutul 78, din penalty.

Meciul dintre Astra şi FC Argeş a fost unul incredibil de disputat. Ambele formaţii au trăit partida la maximă intensitate, cauzând o multitudine de faulturi, iar tensiunea puea fi sdimţită în jocul echipelor. În cele din urmă, piteştenii au reuşit să se impună, după un penalty transformat de Malele.

Meciul nu a fost însă lipsit de controverse, Eugean Neagoe fiind eliminat pe central pe finalul meciului. Tehnicianul Astrei a recunoscut că a fost incredibil de nemulţumit de arbitraj şi a lansat mai multe atacuri la adresa lui Sorin Antonie.

Eugen Neagoe, un car de nervi după pierderea de la Giurgiu

”Rezultatul e nedrept după tot ce s-a întâmplat pe teren, Argeşul nu a avut nicio ocazie, dar a reuşit să câştige în urma unui penalty. În urmă cu ceva timp, am jucat cu FC Argeş, tot aici, aveam şanse la play-off şi acelaşi arbitru, la 0-0, într-un contact al lui Grahovac cu adversarul, îi sparge nasul, faţa, plin de sânge. Domnul arbitru se interesa de jucătorul Argeşului, dacă are vreo problemă şi jucătorul meu era plin de sânge.

Acelaşi scenariu şi azi, cred că a fost henţ la 0-0 la o fază în careu. Penalty-ul lor a fost meritat, nu contest acest lucru, dar în minutul 92 îi sparge arcada unui jucător pe 16 metri, chiar dacă era în afara careului, trebuie să dai fault dacă se specifică în regulament.

Nu ştiu dacă e coincidenţă sau nu, acelaşi arbitru, acelaşi scenariu, adversarii joacă foarte dur. L-am rugat de dinainte de meci, ştii că joacă foarte tare, ok, laşi jocul doar într-o parte, la ai mei când le sparge faţa, nu se întâmplă nimic.

(N.r. De ce aţi ajuns în tribună?)Dacă nu ştiaţi, el e inventatorul, el a descoperit mersul pe jos. El, domnul Antone, arogant, plin de el, i-am transmis şi a auzit toată lumea, nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Aşa m-am exprimat, bravo, ţi-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine şi a venit şi mi-a dat roşu. Dacă poţi să dai roşu pentru aşa ceva, că am fost eu arogant. Nu, arogant e el!

Putea să vină să-mi spună orice, dar nu l-am jignit. Dacă a descoperit mersul pe jos, e un inventator, eu sunt un muritor. Să n-ai voie să zici nimic, nu-l întreabă nimeni de ce i-a spart faţa, are sânge pe el şi nu iei nicio măsură, nici fualt nu dai şi îmi dai roşu pentru că ce?”, a declarat Eugen Neagoe, în urma partidei cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: liga 1eugen neagoeastra giurgiuastra argeşeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare