Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, la primul succes pe banca tehnică a Astrei Giurgiu: "Băieţii au făcut un meci bun. Este o victorie mare pentru noi"

Eugen Neagoe, la primul succes pe banca tehnică a Astrei Giurgiu: "Băieţii au făcut un meci bun. Este o victorie mare pentru noi"

Fotbal

Comentarii

Eugen Neagoe a reuşit prima sa victorie în postura de antrenor a celor de la Astra Giurgiu, duminică, meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-0, într-un duel din etapa a 11-a din Liga 1.

După ce etapa trecută a remizat în deplasare, cu Dinamo, scor 1-1, Astra a reuşit să o învingă pe FC Hermannstadt chiar pe terenul acesteia, printr-un gol decisiv marcat în final de meci de Valentin Gheorghe, în minutul 82. 

Antrenorul celor de la Astra, Eugen Neagoe, este de părere că doar neşansa a făcut ca echipa sa să nu câştige decât un singur meci în primele 10 etape. Are mare încredere în elevii săi că vor face partide din ce în ce mai bune din acest punct a al sezonului.

"Băieţii noştri cred că au făcut un joc bun. Am avut mai multe şanse de a marca, chiar dacă poate cea mai mare ocazie au avut-o cei de la Sibiu în repriza a doua. Dar cred că a fost singura din tot jocul. Au fost momente când am controlat jocul, dacă eram mai inspiraţi puteam să deschidem scorul încă din prima repriză. Băieţii merită felicitări pentru cele trei puncte, este o victorie mare pentru noi.

Avem în componenţa lotului jucători foarte valoroşi, jucători de echipa naţională, dar conjunctura a fost să nu câştige, să fie pe acest ultim loc. Sper eu ca în următoarele etape să urcăm şi să urcăm bine în clasament, pentru că mai sunt 4 jocuri de campionat până la pauza din decembrie, turul campionatului, şi mi-aş dori să le câştig pe toate. Următorul joc va fi cel din Cupă, vrem să câştigăm şi să mergem mai departe şi în Cupă, iar după aceea ne vom gândi la Chindia.

(Despre bani) Probabil va rămâne numai un salariu de dat la jucători. Dar şi în această seară, fără să ni se promită ceva înainte de joc, după ce s-a terminat, Dani Coman a venit în cabină şi a anunţat o primă pentru acest joc din această seară", a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Chiar dacă s-a impus la Sibiu, Astra rămâne pe ultimul loc, cu 8 puncte, în timp ce FC Hermannstadt este pe locul 12, cu 11 puncte, fără succes în ultimele cinci runde.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare