Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe: ”Nu ne gândim la playoff!” Ce l-a mulţumit şi ce l-a nemulţumit pe tehnicianul Astrei

Eugen Neagoe: ”Nu ne gândim la playoff!” Ce l-a mulţumit şi ce l-a nemulţumit pe tehnicianul Astrei

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

A fost un succes important pentru Astra, după cum a remarcat şi Eugen Neagoe, la finalul partidei: ”O victorie foarte importantă, am suferit pe finalul jocului, ultimele 20 de minute. Practic ne-am temut să nu primim gol şi am pierdut multe mingi, când intram în posesia mingii, în loc să ţinem de minge, se creau spaţii mari, puteam să gestionăm mult mai bine contraatacurile, în schimb nu am făcut-o, dar am suferit.” a spus tehnicianul Astrei, după meci.

Bagaric marcase pentru sibieni în minutu 11, dar Răduţ şi Krpic au întors meciul în favoarea Astrei, Neagoe s-a declarat mulţumit de jucătorii săi în acest meci: ”Găman are o problemă, din păcate a trebut să schimb înainte de pauză,dar am mai pirdut încă un moment. Sper să nu fie ceva grav şi să îl avem pentru meciul următor. Nu ştiu dacă umple golul lăsat de Budescu. Răduţ este un jucător valoros, a avut o perioadă în care a fost accidentat, nu a fost pregătit. de asta a intrat puţin mai târziu în ptimul 11, dar pe Răduţ îl cunosc foarte bine. Este un jucător valoros şi ne poate ajuta foarte mult. ”

Neagoe s-a declarat mulţumit de atacanţii săi: ”Am doi atacanţi foarte buni, şi Crpic şi Montini, de fiecare dată la oricare am apelat şi-au făcut treaba, sutn doi jucători importanţi pentru noi. Sper să ne ajute şi să marcheze goluri, de asta sunt aici. Nu ne gândim la play-off, am fost concentraţi azi, am câştigat 3 puncte importante, acum să ne odihnit, iar de marţi ne gâmndim la meicul de la Buzău, cu Chindia. Ştiu ce ne va aştepta la Buzău, deci trebuie să fim capacitaţi. Va intra şi Boe Kane care ne-a lipsit.” a mai declarat tehnicianul Astrei, la finalul partidei câştigate, 2-1 cu FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare