Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe nu s-a mai abţinut! Pe cine a criticat după ultimul meci: "Ţurca s-a jucat. Vine Lokomotiv Tashkent şi dă cu noi de pământ"

Eugen Neagoe nu s-a mai abţinut! Pe cine a criticat după ultimul meci: "Ţurca s-a jucat. Vine Lokomotiv Tashkent şi dă cu noi de pământ"

Astra Giurgiu

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1, iar antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe, a fost nemulţumit de maniera de arbitraj.

Eugen Neagoe, furios după Academica Clinceni - Astra 1-1

Antrenorul Astrei şi-a îndreptat reproşurile către centralul Horaţiu Feşnic, cel pe care-l acuză pentru maniera în care a condus partida: "1-1, după ce s-a jucat ţurca. Nu aţi văzut meciul? Ce să comentăm? Nu s-a jucat fotbal. Au fost 50 de faulturi şi ne-am aruncat pe jos la fiecare fază. Patriche stă în repriza a doua cinci minute pe jos şi noi dăm trei minute de prelungire. Ţurca, exact ţurca s-a jucat. Dar nu avem voie să vorbim, nu avem voie să zicem nimic, pentru că cine ştie cine se mai supără după aceea, ne suspendă, nu mai avem voie pe terenul de fotbal, trebuie să stăm doar în afara stadionului. 

(n.r. - Aţi încercat să aveţi la final o discuţie cu Horaţiu Feşnic?) Da, dar era foarte grăbit, cred că pierdea avionul spre Cluj. Cred că m-am purtat civilizat. Singura greşeală a fost că am strigat Horaţiu, nu am strigat domnul Feşnic. Nu mi-a reproşat nimic, nici nu a vrut să stea de vorbă cu mine. 

Dacă aşa merge în continuare, foarte bine, după aceea vine Lokomotiv Tashkent sau cine ne mai bate, dau cu noi de pământ de nu ne vedem. Vrem să jucăm fotbal, păcălim oamenii care se uită la televizor. Efectiv ne păcălim pe noi singuri, încercăm să facem ce? Acesta e fotbalul, 50 de întreruperi, ne aruncăm pe jos la fiecare fază, cerem fault în fiecare moment al jocului, cum bate vântul dăm fault", a declarat, nervos, Eugen Neagoe. 

Ce au spus jucătorii Astrei

"Din păcate, acest punct nu prea ne ajută foarte mult pe noi, doar pe adversari. Speram la mai mult, veneam după trei victorii consecutive şi, din păcate, am luat doar un punct. Mă bucur că am revenit după acea accidentare care m-a scos foarte mult din circuit. Eu îmi fac treaba cât mai bine şi mister Rădoi va decide pe cine va chema. Sunt foarte mulţi portari care vin din urmă şi fiecare cred că se gândeşte la echipa naţională", a declarat David Lazar.

"A fost un rezultat echitabil, ne doream să câştigăm pentru a putea spera încă la play-off. Să nu vorbim pe ocolite, cred că avem asta în cap. Ştim condiţiile din România, cred că ar putea fi îmbunătăţite, pentru că toată lumea vorbeşte despre calitatea fotbalului românesc, dar nu face nimic în ceea ce priveşte infrastructura şi cred că de acolo pleacă totul", a declarat Mihai Răduţ. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeastaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare