Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, răspuns clar după interesul Craiovei: ”Asta am înţeles deja! Eu îmi voi face bine meseria”

Eugen Neagoe, răspuns clar după interesul Craiovei: ”Asta am înţeles deja! Eu îmi voi face bine meseria”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Eugen Neagoe este pe lista scurtă a antrenorilor care ar putea să ajungă, din vară, la Universitatea Craiova, iar tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe a anunţat ce va face din sezonul următor.

Neagoe l-a felicitat pe Papură pentru şansa primită şi a anunţat că va rămâne la Sepsi şi în sezonul următor.

”Sincer, de când am venit aici, de un an şi jumătate, le-am promis oamenilor care conduc acest club că voi face tot ce depinde de mine ca echipa să rămână în prima ligă, să avem rezultate bune. Am avut până în decembrie rezultate formidabile zic eu, am reuşit să ajungem în play-off. Din păcate, întâlnim cei mai buni adversari în fiecare etapă, chiar dacă ne dorim foarte mult, se pare că atât putem în acest moment.

Îmi pare rău pentru Devis Mangia. Un antrenor care aproape doi ani de zile a făcut o muncă foarte bună la Craiova. Am înţeles că deja este alt antrenor, fostul meu coleg Cornel Papură. Îi doresc mult succes, Este la început de drum şi are nevoie şi de puţin noroc. Eu sunt la Sfântu Gheorghe, încerc să îmi fac meseria cât de bine pot.

Mi-aş dori foarte mult să vină victoria în următorul joc, cred că atunci ar fi foarte bine pentru noi, nu s-ar mai vorbi atât de mult despre noi, că nu am reuşit să câştigăm împotriva CFR-ului. Sincer, sunt şi alte echipe care nu reuşesc să câştige de foarte mult timp împotriva CFR-ului, echipe care sunt în luptă directă cu ei şi nu se vorbeşte atât.

Cine mă cunoaşte pe mine ştie că asemenea lucruri nu se pot întâmpla. Nu a fost nicio presiune când am jucat împotriva CFR-ului, cum nu a fost nicio presiune nici când am jucat împotriva altei echipe. Ce pot să afirm cu tărie e că vom juca numai şi numai pe teren”, a spus Eugen Neagoe, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: neagoecraiova,  

viewscnt
Articole similare