Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe reacţie la finalul meciului împotriva Craiovei. Antrenorul Astrei este supărat pe eroarea de la golul primit "O greşeală nepermis de uşor"

Eugen Neagoe reacţie la finalul meciului împotriva Craiovei. Antrenorul Astrei este supărat pe eroarea de la golul primit "O greşeală nepermis de uşor"

Astra Giurgiu

Comentarii

Eugen Neagoe este supărat pe greşelile jucătorilor săi de la golul primit. Astra Girgiu şi U Craiova s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Neagoe supărat pe greşeala de la golul primit

Eugen Neagoe a ieşot la declarţii după meciul terminat la egalitate din etapa cu numărul 17 a celor de la Astra împotriva Craiovei, scor 1-1. Antrenorul giurgiuvenilor este supărat pe greşelile jucătorilor săi.

"Am început meciul bine, am reuşit să marcăm, din păcate nu am mai pus presiune pe poarta Craiovei, nu am mai avut ocazii de a marca până în min 45 când a fost o ocazie uriaşă, scăpa Stal singur cu portarul şi făcea 2-0. Se întâmplă la noi să facem o greşeală şi am făcut-o nepermis de uşor.

"Am primit acel gol şi am intrat 1-1 la pauză. Sunt restanţe la echipă, salarii şi prime, dar am primit promisiuni că în această săptămână se vor rezolva lucrurile, dacă nu în totalitate, se vor rezolva. Personal am vb cu domnul Niculae. Mi-a promis că o să vină alături de noi saptămâna asta şi o să achite şi salariile şi primele pe care băieţii trebuie să le primească.", a declarat Neagoe. 

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare