Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe şi-a desfiinţat jucătorii după înfrângerea de la Craiova: "Nu mi-a plăcut deloc atitudinea lor!" Anunţul făcut despre viitorul său

Eugen Neagoe şi-a desfiinţat jucătorii după înfrângerea de la Craiova: "Nu mi-a plăcut deloc atitudinea lor!" Anunţul făcut despre viitorul său

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi, Eugen Neagoe, şi-a criticat jucătorii pentru atitudinea avută în meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de formaţia sa, scor 1-0.

"Sincer, nu mi-a plăcut deloc atitudinea băieţilor. S-au mulţumit doar că am intrat în play-off şi după jocul din această seară nu meritam mai mult. Cred că este cel mai prost joc al nostru contra Craiovei. Craiova a meritat victoria, bravo lor, felicitări!", a declarat Eugen Neagoe.

Cât despre viitorul său la Sepsi: "Mai am contract încă un an de zile dar sunt antrenori mari care au avut contracte pe 5 ani şi au plecat mult mai repede. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Cred că am făcut lucrurile frumoase împreună, sunt de peste un an şi jumătate la Sfântu Gheorghe, am reuşit lururi formidabile, dar din păcate în acest play-off nu ne-am prezentat aşa cum mi-aş fi dorit".

U Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. Cicâldău a marcat cu un şut spectaculos, cu piciorul drept, de la peste 20 de metri, în minutul 57.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare