Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe şi-a învins fosta echipă: ”Am avut dreptate şi cu Piscitelli şi cu Perovic. Sunt jucători buni” Mesaj pentru suporterii lui Dinamo

Eugen Neagoe şi-a învins fosta echipă: ”Am avut dreptate şi cu Piscitelli şi cu Perovic. Sunt jucători buni” Mesaj pentru suporterii lui Dinamo

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I.

La finalul partidei, Eugen Neagoe, fost antrenor la Dinamo, actualmente antrenor al echipei FC Hermannstadt şi-a felicitat echipa pentru victorie: ”Este meritul băieţilor, dar nu sunt pe deplin mulţumit pentru că am primit cele două goluri. Dacă eram puţin mai atenţi, nu mai tremuram. Dar am marcat goluri foarte frumoase şi îi felicit pe băieţi. Puteam să fiu mult mai sus, dar am pierdut puncte importante pe mâna noastră. Asta este fotbalul, în această seară ne-a răsplătit. Băieţii mei au stat foarte bine în teren, tactic am fost foarte buni” a spus Eugen Neagoe după meci.

Constestat de fanii lui Dinamo pe vremea când antrena în Ştefan cel Mare, Eugen Neagoe a mărturisit că nu a vrut să-şi ia nicio revanşă faţă de fosta sa echipă. Mai mult, Neagoe a avut un mesaj special pentru suporterii dinamovişti: ”Ştiam de absenţele lor şi de improvizaţiile la care au apelat, deci au avut problemele şi ei. Le doresc succes în continuare. Vă daţi seama că îi cunoşteam pe toţi. Uite că între timp s-a demonstrat că am avut dreptate...mă refer şi la Piscilitelli, şi la Perovic...jucători pe care i-am testat şi care au convins între timp. Am prieteni acolo, am rămas într-o relaţie bună cu ei, nu am ce revanşă să îmi iau. Nu am avut nimic de demonstrat nimănui. Repet, nu am înţeles atitudinea suporterilor în acea perioadă, dar asta a fost. Le doresc sărbători fericite şi lor, chiar dacă şi în această seară m-au mai înjurat” a mărturisit Neagoe.

Hermannstadt a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Yazalde ’15, ’86., Dâlbea ’70 şi Viera ‘77. Pentru Dinamo au înscris Sorescu ’50 şi Perovic ‘90+1.

Afla mai multe despre: eugen neagoefc hermanstadt,  

viewscnt
Articole similare