Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, sincer după egalul cu Dinamo: "Îmi doresc să câştig campionatul"

Eugen Neagoe, sincer după egalul cu Dinamo: "Îmi doresc să câştig campionatul"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Eugen Neagoe a fost mulţumit de egalul scos în "Ştefan cel Mare", dar consideră că echipa lui chiar putea să câştige meciul. Când vine vorba despre obiectiv, Neagoe aruncă "săgeţi" spre contestatari.

"Se putea şi mi-aş fi dorit să câştigăm, am făcut o prima repriză foarte bună, Dinamo nu şi-a creat nicio ocazie, în repriza a doua am făcut câteva greşeli şi puteau sa ne coste, dar este un rezultat, eu zic bun, chiar dacă mi-am dorit să câştigăm, nu am reuşit, băieţii merită felicitati pentru atitudinea pe care au avut-o şi efortul pe care l-au facut", a declarat tehnicianul de la Sepsi OSK, Eugen Neagoe, la flash interviul de după meci. 

Când a fost întrebat despre obiectivele pe care şi le-a propus la echipa din Sfântul Gheorghe, Neagoe a început cu o ironie, dar a recunosc ce îşi doreşte cu adevărat: "Nu este playofful obiectivul. Îmi doresc acest lucru, dar să nu deranjăm, ne gândim să rămânem în prima ligă, dacă se poate şi la baraj foarte bine. Nu vreau să deranjez, nu am fost nici arogant, am spus doar ce-mi doresc. Îmi doresc să câştig campionatul".

Afla mai multe despre: eugen neagoedeclaratiesepsidinamo 

viewscnt
Articole similare