Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, acid la adresa arbitrajului după Dunărea Călăraşi - U Craiova 1948 1-1: "Lasă de dorit! Parcă ne-am întors pe vremea lui Nea Jean, a lui Pinalti!"

Eugen Trică, acid la adresa arbitrajului după Dunărea Călăraşi - U Craiova 1948 1-1: "Lasă de dorit! Parcă ne-am întors pe vremea lui Nea Jean, a lui Pinalti!"

Liga 2

Comentarii

Eugen Trică, antrenorul de la FC U Craiova 1948, a reacţionat la finalul mecului terminat la egalitate de echipa sa, 1-1 cu Dunărea Călăraşi, în deplasare.

Trică a fost din nou acid la adresa arbitrajului şi a anunţat că e mulţumit de rezultat, deşi echipa sa a ratat şanse importante de a câştiga în deplasarea de lângă Dunăre. Antrenorul oltenilor a acuzat arbitrajul şi a spus că "parcă ne-am întors pe vremea lui Nea Jean, a lui Pinalti".

"Trebuia să câştigăm şi era o victorie meritată. Am revenit, am avut 3-4 ocazii de gol, nu am marcat, asta e... s-a terminat 1-1, dar per total sunt mulţumit.

Iarăşi, maniera de arbitraj lasă de dorit. Iarăşi astăzi am întâlnit o brigadă care... nu se poate aşa ceva. Doar pro-Călăraşi. Eu îi înţeleg pe băieţii ăştia, că nu au bani, bravo lor!, s-au mobilizat astăzi. Parcă ne-am întors astăzi în timp. Ne-am întors în vremea lui Nea Jean, a lui Pinalti... simulări, tot felul de jocuri care nu îşi au rostul. Mi-e lehamite, nu ştiu ce se întâmplă în momentul de faţă cu arbitri noştri", a spus Eugen Trică, la finalul meciului.

Dunărea Călăraşi - U Craiova 1948 1-1, în play-off-ul Ligii 2

U Craiova 1948 a remizat, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a V-a a play-off-ului din Liga II.

Pentru Dunărea a marcat Lopez '55, iar pentru Craiova a punctat Compagno '80.

În clasament, U Craiova 1948 ocupă locul 1, cu 46 de puncte, iar Dunărea este pe 4, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: eugen tricau craiova 1948arbitrajreactieliga 2 

viewscnt
Articole similare