Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică cere mai mult respect pentru antrenorii români: ”Este o bătaie de joc. L-au dat pe Şumudică afară ca pe o măsea stricată”

Eugen Trică cere mai mult respect pentru antrenorii români: ”Este o bătaie de joc. L-au dat pe Şumudică afară ca pe o măsea stricată”

Superliga

Comentarii

Eugen Trică (45 de ani) i-a luat apărarea lui Marius Şumudică în scandalul de la CFR Cluj şi spune că antrenorii nu sunt respectaţi în România.

Trică este nemulţumit de modul în care sunt trataţi antrenorii în România. Antrenorul nu este de acod cu cele întâmplate în Gruia şi i-a luat apărarea lui Marius Şumudică.

”Aceste imagini din punctul meu de vedere nu au ce căuta. Un circ acesta.. în ziua de azi este o bătaie de joc la adresa antrenorilor. Este o bătaie de joc cum se comportă patronii, conducătorii cu antrenorii. Eu zic că trebuie mai mult respect. 

La comisiile din România este posibil să stai să se judece un caz un an de zile. Acum 4 zile s-a dat decizie după un an de zile în acel litigiu cu U Craiova 1948. Normal că a dat câştig de cauză Univerisităţii Craiova, dar să stai un an tot în pronunţare.. 3-4 luni de zile.. asta e o bătaie de joc la adresa antrenorilor. Ar trebui să se schimbe regulamentul, ca antrenorul să se duca direct la TAS pentru că uite ce se întâmpla la aceste comisii!”, a declarat, vizibil deranjat, Eugen Trică.

”Ei te lasă fără muncă şi nici nu vor să îţi plătească. Uitaţi-vă ce s-a ajuns în România, se dă antrenorul afară ca pe o măsea stricată şi nici banii nu îi dai antrenorului care a muncit pentru banii ăia?!” a conchis Trică.

Eugen Trică a pierdut, zilele trecute, procesul de la FRF cu fosta sa echipă, FC U Craiova.

Trică şi-a cerut drepturile la FRF. Antrenorul a plecat cu scandal de la Craiova, după ce a fost dat afară de patronul oltenilor. 

Tehnicianul a cerut să i se plătească despăgubiri de 50.000 de euro, însă FRF a decis că acest lucru nu e posibil. 

Şumudică, pus la zid după plecarea cu scandal din Gruia: "A fost josnic ce a făcut CFR, dar el trebuie să se maturizeze!" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: eugen tricamarius sumudicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare