Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari. ”Nu reuşim să marcăm un gol!”

Eugen Trică, dezamăgit după înfrângerea cu FC Voluntari. ”Nu reuşim să marcăm un gol!”

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova 1948 a fost învinsă, duminică, cu 0-2, de către FC Voluntari, într-un meci, care a contat pentru etapa a XVIII-a din Liga I.

La finalul partidei, Eugen Trică a fost dezamăgit şi a scos în evidenţă că FC U Craiova 1948 nu reuşeşte să marcheze un gol. Antrenorul oltenilor a declarat că până în minutul 77, Voluntari nu a fost un pericol pentru echipa condusă de el. 

”Nu reuşim să marcăm un gol!”

”Până în minutul 77, când am luat acel gol din fază fixă, părerea mea e că băieţii s-au achitat foarte bine de sarcini. Păcat că nu reuşim să marcăm, am avut câteva situaţii. Am încercat să jucăm foarte rapid pe momentul recuperării balonului, numai că ajungem acolo şi nu reuşim să fructificăm ocaziile avute.

Dacă mă întrebaţi, în minutul 77, că meciul s-a terminat 0-0, eram supărat, pentru că până la acel minut, nu ştiu dacă ne-a pus probleme Voluntari. Sunt dezamăgit, pentru că nu reuşim să marcăm un gol.

Cred că trebuie mai multă concentrare, trebuie să fie mult mai lucizi în faţa porţii. Normal că e presiune, atât pe jucători, cât şi pentru mine. Ne asumăm acest lucru. Normal că suporterii sunt nemulţumiţi, pentru că vor mult mai mult”, a spus Eugen Trică, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, echipă urmată de FCSB, 37 de puncte (17 jocuri), FC Voluntari, 32 de puncte, Farul Constanţa, 29 de puncte, CS Universitatea Craiova (17), Rapid şi FC Botoşani (17), cu câte 28 de puncte. FC U Craiova rămâne pe locul 14, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: fc u craiova-eugen trică-liga 1 

viewscnt
Articole similare