Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică îşi avertizează echipa înainte de meciul cu Rapid: „Întâlnim poate cea mai în formă echipă din Europa!”

Eugen Trică îşi avertizează echipa înainte de meciul cu Rapid: „Întâlnim poate cea mai în formă echipă din Europa!”

Liga 2

Comentarii

Rapid se va duela cu U Craiova 1948, luni, de la ora 21:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Meciul din etapa cu numărul 4 din Liga 2 aduce un duel de care pe care. Cele două echipe se luptă la promovarea în primul eşalon. Rapidul este pe primul loc, în timp ce, Craiova este pe locul 2, ambele cu 42 de puncte.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Rapid, Eugen Trică, antrenorul oltenilor a prefaţat duelul şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa rivalei.

„Întâlnim poate cea mai în formă echipă nu numai din România, ci şi din Europa. M-am uitat ultimele 5 meciuri au reuşit să câştige 5 din 5, ce e foarte bine. Au un atac foarte bun şi o apărare pe măsură. Nu ştiu dacă mai sunt echipe prin Europa care au 5 din 5. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim nişte jucat foarte buni.


Trebuie să fim foarte atenţi, să intrăm cu atitudine bună, cu determinare şi cu dorinţă mare de victorie.

 Care va câştiga, se va desprinde de celelalte urmăritoare. Două echipe care au suferit, vă aduceţi aminte că acum 4 ani ei jucau cu Ciorogârla, noi cu Moţăţăi, dar am reuşit nişte lucruri extraordinare”
, a declarat Trică, antrenorul oltenilor.

„Este un derby de tradiţie”

„Este un derby, un derby de tradiţie. Sunt două echipe foarte bune, mi-aşl dori un Haţegan, un Kovacs, cei mai buni mi-aş dori, mai ales că se joacă la ora 9.  Pentru domnul Haţegan ar fi un fel de UCL. Doamne ajută la meciul cu Rapid să avem 4 ocazii şi să marcăm 4 goluri”, a conchis tehnicianul.

 

Afla mai multe despre: rapidcraiovaeugen tricaplay off liga 2 

viewscnt
Articole similare