Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, sincer după înfrângerea cu Academica Clinceni. ”A sunat şi patronul în vestiar!”

Eugen Trică, sincer după înfrângerea cu Academica Clinceni. ”A sunat şi patronul în vestiar!”

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii 1, în care a condus cu 1-0.

De când a venit la Craiova, Eugen Trică a înregistrat 3 înfrângeri şi un egal, iar la sfârşitul meciului a recunoscut că patronul a sunat în vestiar. De asemenea, Eugen Trică nu crede că Mititelu va vinde echipa, aşa cum a promis după etapa trecută. 

”A sunat şi patronul în vestiar!”

”Situaţia devine din ce în ce mai complicată, se agravează cu fiecare meci. Nu câştigăm şi nu înţeleg un lucru: am marcat primii, mă gândeam că au încredere jucătorii şi că încep să joace fotbal, apoi a venit o greşeală în lanţ.

Le-am spus mereu că, dacă adversarii vin în pressing, să dea minge lungă. Şi Guardiola le cerea celor de la Barcelona să joace minge lungă în situaţia asta. Dar aceleaşi lucruri le spun şi nu se leagă de ei.

Şi meciul trecut la fel l-am pierdut, pe greşeli personale. Nu învăţăm din greşeli şi uitaţi-vă că toată lumea e supărată că suntem în situaţia asta. Nu înţeleg asta, marchezi gol şi trebuie să joci să mai marchezi, pentru că Clinceniul era o echipă de bătut, sincer.

Dar în momentul de faţă, atât pot jucătorii, atât e maximul, nu pot să zic mai mult. Eu nu am ce să le zic, a sunat şi patronul în vestiar, Adiţă, care e supărat şi el, a avut o discuţie cu ei în vestiar. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Trebuie să avem o discuţie mai aprofundată cu ei de mâine încolo şi să vedem ce este de făcut.

Nu cred că se vinde clubul, e foarte greu de făcut aşa ceva. A fost supărat patronul Adiţă, dar totul depindea de noi, de staff şi de jucători. Dar şi aşa noi trebuie să mergem mai departe, mai avem două jocuri, cu Chindia şi cu Mioveni şi sperăm să scoatem maximum.

Deocamdată, toţi suntem foarte supăraţi, atât patronul, cât şi toată lumea. O să avem o discuţie şi vorbim de mâine încolo. Până la urmă, bagheta magică se află la jucători, ei trebuie să joace, să câştige meciuri. Eu am în continuare încredere în ei, dar legat de unii jucători, chiar am o mică dezamăgie, mă aşteptam la mai multe de la ei. Au făcut greşeli de copii”, a explicat Trică, la finalul meciului.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 40 de puncte şi FC Voluntari – 32 de puncte. Cele trei echipe au câte 18 jocuri. U Craiova 1948 se află pe poziţia 14, cu 15 puncte, iar Academica Clinceni a urcat pe 15, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: fc u craiova-clinceni-trică 

viewscnt
Articole similare