Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, un car de nervi după meci. Schimb de replici dure cu un spectator: „Am chemat paza! M-a înjurat tot meciul. Au voie oamenii pe stadioane?”

Eugen Trică, un car de nervi după meci. Schimb de replici dure cu un spectator: „Am chemat paza! M-a înjurat tot meciul. Au voie oamenii pe stadioane?”

Superliga

Comentarii

Eugen Trică (44 de ani), antrenorul lui FC U Craiova 1948, a vorbit despre remiza albă bifată, azi, pe terenul formaţiei CS Mioveni.

Tehnicianul formaţiei este mulţumit de punctul obţinut în deplasare, însă a fost nemulţumit de episoadele de după meci.

Conform celor spuse de Trică, în tribună au fost prezenţi spectatori, deşi asta este interzis din cauza situaţiei COVID, care l-ar fi înjurat pe tot parcursul partidei.

Trică la finalul partidei nu s-a mai abţinut şi i-a răspuns în termeni duri spectatorului care îl înjura şi a văzut cartonaşul roşu de la arbitrul partidei.

„Am avut 3-4 situaţii clare de a marca. Am întâlnit o echipă care se apără foarte bine. E greu să desparţi zidul chinezesc a lui Pelici cum îi zic eu. Sunt mulţumit de băieţi.. totuşi au facut bine ambele faze. Am câştigat un punct, rămânem pe primul loc. Vedem după. La final s-a întâmplat ceva ciudat, erau spectatori care m-au înjurat, acum eu vin şi întreb, ori e cu spectatori ori e fară?

Am fost foarte deranjat şi am şi rugat paza să verifice cine este persoana respectivă, cum a reuşit să intre. Toată lumea se uită la ce face Trică. Vreau să văd şi eu cum a intrat persoana respectivă la meci. Eu sunt înjurat şi tot mie mi-a dat roşu. Vreau să stiu cine este persoana respectivă care l-a înjurat pe Eugen Trică. Bătălia se dă pe teren, aici trebuie să ne măsurăm forţele, eu doar asta vreau!

Eu pe arbitrii i-am şi felicitat la final.. nu am înţeles cartonaşul roşu, nu se face aşa ceva. Revenind la fotbal, nu am reuşit să marcăm dar măcar am reuşit să ţinem de rezultat. Ne-am creat ocazii şi asta mă bucură foarte mult”, a răbufnit la finalul partidei Trică.

După această partidă, CS U Craiova 1948 este pe primul loc în clasament, cu 36 de puncte. În timp cce, CS Mioveni este pe locul 2, cu 34 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: eugen tricacs u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare