Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugenie Bouchard ratează calificările la Australian Open după o înfrângere clară în faţa unei chinezoaice de pe locul 230 mondial

Eugenie Bouchard ratează calificările la Australian Open după o înfrângere clară în faţa unei chinezoaice de pe locul 230 mondial

Sporturi

Comentarii

În 2014, Bouchard era una dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare ale lumii cu finală la Wimbledon şi semifinale la Australian Open şi Roland Garros.

Canadianca Eugenie Bouchard, locul 141 WTA în acest moment, a ratat calificarea la Australian Open după ce a pierdut clar în calificări în faţa chinezoaicei Yue Yuan, aflată pe poziţia a 230-a WTA.

În 2014, Bouchard era una dintre cele mai promiţătoare tinere jucătoare ale lumii cu finală la Wimbledon şi semifinale la Australian Open şi Roland Garros. Este pentru a doua oară consecutiv când fosta numărul 4 mondial ratează calificarea la turneul din Melbourne. Din cauza locului slab din clasament, canadianca nu a prins un loc direct pentru turneul australian aşa că a fost nevoită să joace calificări. După o victorie lejeră în turul 1 cu Abbie Meyers, turul secund a fost şi ultimul pentru Bouchard. Chinezoaica Yue Yuan nu i-a dat nici o şansă şi a trecut de aceasta cu 6-2 6-4 într-un meci disputat la Dubai.

După un debut al carierei plin de speraţe, lumea tenisului o vedea pe Bouchard ca pe un viitor număr 1 mondial, însă cariera acesteia s-a prăbuşit rapid ajungând de pe locul 4 până pe 194 într-un interval scurt de timp. În ultimii ani, canadianca a impresionat mai puţin la tenis şi mai mult prin apariţiile semi-nud din revistele de sport.

În 2015, Bouchard fost protagonista unui gest cel puţin bizar când a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru la un meci de Fed Cup jucat între Canada şi România.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare