Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugenie Bouchard recunoaşte supremaţia Simonei Halep: "Mai am mult de muncit"

Eugenie Bouchard recunoaşte supremaţia Simonei Halep: "Mai am mult de muncit"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 1 WTA, o va întâlni, marţi, de la ora 10:00, în turul doi al Australian Open, pe Eugenie Bouchard, locul 112 WTA. Canadianca recunoaşte că jucătoarea noastră porneşte favorită.

"Este întotdeauna o provocare să joci contra celor mai valoroase jucătoare din circuit, va fi o şansă bună de a-mi evalua forma din acest moment. Voi juca fără presiune", a declarat Bouchard, conform lapresse.ca.

Bouchard a afirmat că mai are de lucru la jocul său, ceeea ce o va obliga să ia startul la turnee mai mici pentru a urca în clasamentul WTA.

"Jocul meu de acum este de «lucru în desfăşurare». Ştiu că mai am mult de muncit. Unele obiceiuri sunt foarte greu de schimbat, muncesc cu echipa mea la acest lucru. Vreau să joc cât mai multe meciuri posibil şi ar trebui să joc mai multe turnee mici din cauza locului pe care mă aflu în clasamentul WTA", a adăugat Bouchard.

Halep şi Bouchard s-au duelat de trei ori în circuitul WTA, în 2014. Simona a câştigat două partide, la Indian Wells şi la Turneul Campioanelor, iar Genie s-a impus la Wimbledon.

Afla mai multe despre: tenis femininwtasimona halepeugenie bouchard,  

viewscnt
Articole similare