Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Anglia - Danemarca 2-1. Kane aduce calficarea în finală! Englezii joacă pe Wembley cu trofeul pe masă

EURO 2020 | Anglia - Danemarca 2-1. Kane aduce calficarea în finală! Englezii joacă pe Wembley cu trofeul pe masă

EURO 2020

Comentarii

Anglia şi Danemarca se vor duela în a doua semifinală a Euro 2020, miercuri, de la ora 22.

Anglia - Danemarca 2-1 (autogl Kjaer 39, Kane 104-pen / Damsgaard 30)

Echipele de start:

  • Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Phillips - Saka, Mount, Sterling - Kane
  • Danemarca: Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard - Stryger Larsen, Hojbjerg, Delaney, Maehle - Braithwaite, Dolberg, Damsgaard

Min. 120+1 - Final de meci. Anglia se califică în finala EURO 2020.

Min. 104 - GOOOOOOOOLLLLLLL ANGLIA! Kane înscrie! Atacantul a executat un penalty, apărat în primă fază de Schmeichel, dar a fost pe fază şi a marcat după respingere.

Min. 94 - Ocaize Anglia. Kane şutează excelent, însă Schmeichel are o intervenţie salvatoare!

Min. 91 - A început prima repriză de prelungiri.

Min 90+6. S-a încheiat timpul regulamentar. Vom avea prelungiri.

Min 80. Un atac al englezilor se încheie cu o centrare blocată a lui Shaw, însă mingea ajunge la Phillips, care trimite un şut de la distanţă, însă nu poate nimeri poarta.

Min 73. Mount îi pune reale probleme lui Schmeichel, şutul său centrare îndretându-se spre poartă, înainte ca portarul să blocheze în corner.

Min 55. O centrare perfectă din lovitură liberă a lui Mount îl găseşte pe Harry Maguire, care se ridică cel mai înalt şi trimite o lovitură de cap spre poartă. Însă, Schmeichel se întinde până lângă bară şi opreşte încercarea care ar fi intrat în plasă.

Min 52. Dolberg primeşte o pasă bună în marginea careului, dar încercarea sa este blocată de Pickford în corner, înainte de a se fluiera pentru offside.

Min 46. A început partea secundă!

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 39. Goool Anglia!! Saka primeşte o pasă genială în spatele apărării şi trimite o centrare la firul ierbii, care este trimisă în proprie poartă de Kjaer, încercând să îl blocheze pe Sterling.

Min 38. Ce ratare pentru Anglia! Kane l-a găsit perfect în careu pe Sterling, care, din 6 metri, trimite direct în Schmeichel.

Min 30. Gooool Danemarca!!!! Damsgaard înscrie o bijuterie de gol, direct din lovitură liberă, de la 30 de metri. Execuţia acestuia a fost prea puternică pentru Jordan Pickford.

Min 25. Danemarca pleacă pe contraatac şi circulă mingea până la Damsgaard, în marginea careului. Acesta îşi face ceva spaţiu şi trimite un şut, care trece puţin pe lângă vinclul porţii lui Pickford.

Min 13. Raheem Sterling primeşte balonul de la Kane în marginea careului, driblează spre interior, aşezându-şi mingea pe piciorul drept, însă şutul său este slab, iar Schmeichel îl prinde cu uşurinţă.

Min 1. A început partida.


Anglia şi Danemarca se vor duela pentru un loc în ultimul act al Euro 2020. Cele două naţionale vor disputa a doua semifinală de la Euro tot pe Wembley, unde este aşteptat un public de peste 60 de mii de persoane. Câştigătoarea dintre cele două va înfrunta italia în finală, după ce băieţii lui Mancini au trecut de Spania la penalty-uri.

Englezii vor avea parte de un mare avantaj, aşa cum au avut mai tot turneul, cu mare parte din public fiind britanic. Însă, după prăbuşirea lui Eriksen, mulţi fani au fost imrpesionaţi de danezi, astfel că ambele selecţionate vor avea parte de susţinere într-unul dintre cele mai importante meciuri jucate de oricare dintre jucătorii de pe tereni.

În 22 de confruntări directe dintre cele două ţări, britanicii au un palmares superior. ”Cei trei lei” au câştigat mai mult de jumătate dintre întâlniri, cu 12, în timp ce danezii s-au impus de doar patru ori. Însă, cu turneul final deja plin de rezultate surprinzătoare, ambele formaţii au şanse să ajungă în marea finală, unde aşteaptă Italia.

Afla mai multe despre: euro 2020anglia danemarcalive anglia danemarca 

viewscnt
Articole similare