Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Au găsit vinovatul pentru eliminarea Franţei de la turneul final: ”A generat frustrare în cadrul lotului”

Euro 2020 | Au găsit vinovatul pentru eliminarea Franţei de la turneul final:  ”A generat frustrare în cadrul lotului”

EURO 2020

Comentarii

Karim Benzema a revenit la naţionala Franţei, dar nu toată lumea a reacţionat bine după ce starul Realului a bifat primele minute în tricoul ”cocoşilor” după cinci ani.

Deşi Karim Benzema a fost probabil cel mai bun jucător al Franţei la Euro 2020, Bixente Lizarazu, fost internaţional francez, consideră că starul Realului a creat o stare generală de frustrare în cadrul lotului:

”Revenirea lui Karim Benzema l-a trimis pe Olivier Giroud pe banca de rezerve. De asemenea, Kinglsley Coman a fost rezervă. Probabil că şi lui Griezmann i-a lipsit puţină inspiraţie. Iar toate aceste lucruri au creat frustrare la nivel de lot” a explicat Lizarazu.

”Franţa a ajuns obosită la turneul final. Iar din câte am înţeles, antrenamentele au fost foarte dure” a mai completat Lizarazu.

 

 

Pe de altă parte, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal a vorbit de asemenea pentru Telefoot şi l-a apărat pe atacantul lui Real Madrid, care primise deja reproşuri şi din partea unei părţi a fanilor: ”A fost foarte bine primit în lot de către toţi jucătorii. A fost mereu modest şi extrem de elegant în declaraţii. Nu a existat nicio problemă în cazul lui Karim Benzema” a spus Noel Le Graet.

Afla mai multe despre: karim benzema 

viewscnt
Articole similare