Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euro 2020 | Belgia - Portugalia 1-0! Cristiano Ronaldo, OUT de la EURO! Belgienii se califică în sferturi, unde vor juca contra Italiei

Euro 2020 | Belgia  - Portugalia 1-0! Cristiano Ronaldo, OUT de la EURO! Belgienii se califică în sferturi, unde vor juca contra Italiei

EURO 2020

Comentarii

Câştigătoare Campionatului European din 2016 a pierdut contra Belgiei şi a ratat prezenţa în sferturile de finală de la EURO.

Belgia s-a impus cu 1-0 în faţa Portugaliei, graţiei reuşitei superbe a lui Thorgan Hazard.

Lukaku şi Hazard vor juca în sfeturile de finală de la EURO contra selecţionatei Italiei. Cristiano Ronaldo iese de la turneul final alături de echipa sa naţională.

Aşadar, Belgia va juca în sferturile de finală împotriva Italiei, la 2 iulie, la Munchen.

Sâmbătă au acces în sferturi Italia şi Danemarca, iar duminică s-a calificat Cehia.


LIVE Belgia - Portugalia 1-0 ( T. Hazard - 42)

Echipele de start:

Belgia: Courtois - Alderweireld, Vertonghen, Vermaelen - Meunier, Tielemans, Witsel, T. Hazard - De Bruyne, Lukaku, E. Hazard
Portugalia: Rui Patricio - Dalot, Dias, Pepe, Guerreiro - Moutinho, Palhinha, Sanches - Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Jota


Min 90. Final meci! Belgia se califică în sferturi!

Min 83. Ocazie imensă Portugalia! Guerreiro şutează din interiorul careului, la colţul lung, dar mingea loveşte bara!

Min 82. Ocazie mare Portugali! Bruno Fernandes centrează bine în careu, iar la capătul pasei se află Ruben Dias, care trimite cu capul spre poartă, dar portarul respinge!

Min 58. Ocazie mare Portugalia! Ronaldo îi trimite o pasă lui Jota în careu, care se afla cu spatele la poartă. Jucătorul lui Liverpool se întoarce şi trimite peste poartă!

Min 46! A început repriza secunda!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 42. GOOOOOOL Belgia! Thorgan Hazard primeşte o pasă la 25 de metri de poartă! Fotbalistul lui Dortmund trimite o bombă direct în plasa porţii!

Min 36. Ocazie Belgia! Meunier trimite un şut cu exteriorul din afara careului, dar mingea trece pe lângă poartă!

Min 25. Ocazie mare Portugalia! Cristiano Ronaldo trimite un şut din lovitură liberă, de la 20 de metri, dar mingea este pe direcţia portarului, care reuşeşte să o respingă!

Min 6. Ocazie mare Portugalia! Renato Sanchez a interceptat o mingea la centrul terenului! Fostul fotbalist de la Bayern i-a pasat lui Jota în careu, dar mingea şutată de jucătorul lui Liverpool trece pe lângă poartă!

Min 1. A început meciul!


Belgia şi Portugalia se întâlnesc mai devreme decât trebuie. Dar, niciodată nu este un moment nepotrivit să vezi în duel direct fotbalişti precum De Bruyne, Lukaku, Hazard, Bruno Fernandes sau Cristiano Ronaldo.

Belgia este favorită la casele de pariuri în faţa reprezentativei lusitane care a ajuns destul de greu în optimi. E drept, dintr-o grupă infernală, în care Ungaria a terminat fără înfrângere în faţa Franţei şi Germaniei.

Partida care se va disputa pe Estadio de la Cartuja din Sevilla, aduce faţă în faţă, doi dintre cei mai buni marcatori ai momentului în fotbalul mare: Cristiano Ronaldo şi Romelu Lukaku. De asemenea, pune faţă în faţă doi dintre cei mai buni pasatori decisivi din lume: Kevin de Bruyne şi Bruno Fernandes.

Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în 2018 şi au terminat la egalitate, 0-0. Portugalia a câştigat în 2016 cu scorul de 2-1, iar în 2007 avea să obţină o victorie categorică: 4-0. În 1989 găsim ultimul succes al belgienilor într-o confruntare cu Portugalia: 3-0.

Echipele probabile:
Belgia: Courtois; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Meunier, Tielemans, Witsel, T Hazard; E Hazard, Lukaku, De Bruyne

Portugalia: Patricio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Moutinho, Danilo, Sanches; Bernardo, Ronaldo, Jota

Afla mai multe despre: portugaliabelgiaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare