Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Cel mai frumos moment al serii pentru români l-a emoţionat pe Anghel Iordănescu: "Am simţit cel mai mare regret din viaţa mea"

EURO 2020 | Cel mai frumos moment al serii pentru români l-a emoţionat pe Anghel Iordănescu: "Am simţit cel mai mare regret din viaţa mea"

EURO 2020

Comentarii

Fostul selecţioner al României, ultimul cu care tricolorii au mers la un EURO, Anghel Iordănescu, a fost pe Arena Naţională la eliminarea Franţei în faţa Elveţiei, în urma loviturilor de departajare.

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3.

Anghel Iordănescu, emoţionat de atmosfera făcută de români

România şi-a făcut simţită prezenţa la EURO 2020 prin fanii români, care au oferit un moment emoţionant în prelungirile partidei. Suporterii au început să strige "România" zeci de secunde, iar Anghel Iordănescu a comentat acel moment.

"Am văzut azi un fotbal fantastic, ceva ce noi vedem aşa de rar la Bucureşti pe Arena Naţională. Sincer, lăsând la o parte spectacolul, lăsând la o parte cele şase goluri, m-a impresionat cel mai mult în minutul 101 sau 102 când întreg stadionul a scandat 'România-România'. Atunci am simţit cel mai mare regret din viaţa mea", a declarat Iordănescu senior. 

"Dacă stăm să ne gândim, acum cinci ani (n.r. - la EURO 2016) România juca cu Franţa şi Elveţia. Iar 10 jucători din lotul actual al Elveţiei a fost la meciul cu noi de atunci şi 8 din lotul actual al Franţei au fost la întâlnirea cu noi... Cu aceste echipe noi atunci am scos un egal (n.r. - cu Elveţia) şi am mâncat bătaie cu Franţa în minutul 90. Eu sunt convins că actuala generaţie de la echipa naţională a României, cu aceşti jucători tineri talentaţi, este mai bună decât generaţia pe care am avut la Campionatul European din Franţa", a adăugat fostul antrenor. 

Afla mai multe despre: anghel iordanescufranta elvetiaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare