Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Croaţia - Spania 3-5. Ibericii trag o mare sperietură, dar se califică

EURO 2020 | Croaţia - Spania 3-5. Ibericii trag o mare sperietură, dar se califică

EURO 2020

Comentarii

Croaţia şi Spania au disputat unul dintre cele mai frumoase meciuri de la Euro 2020, încheiat 3-5, după prelungiri.

Croaţia - Spania 3-5 (Unai Simon autogol 21, Orsic 85, Pasalic 90+2 - Sarabia 37, Azpilicueta 57, Ferran Torres 77, Morata 100, Oyarzabal 103)

Echipele de start:

  • Croaţia: Livaković - Juranović, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić; Rebić, Petković
  • Spania: Unai Simón - Azpilicueta, Eric García, Laporte, Gaya - Koke, Busquets, Pedri - Torres, Morata, Sarabia

Min 120. S-a încheiat partida.

Min 120. Bară Spania!! Olmo primeşte mingea în careu, îşi întoarce un adversar şi trimite un şut, însă încercarea sa loveşte bara din dreapta portarului.

Min 116. Morata scapă singur spre poarta lui Livakovic, dar şutul său loveşte plasa laterală.

Min 106. Budimir ajunge în careul Spaniei şi trimite un şut, dar acesta este deviat în corner.

Min 106. A început repriza secundă de prelungiri.

Min 105. S-a încheiat prima repriză de prelungiri.

Min 103. Goool Spania!! Un contraatac executat la perfecţie îl găseşte pe Olmo în partea dreaptă a terenului, iar centrarea sa perfectă este transformată de Oyarzabal.

Min 100. Goool Spania!! Olmo trimite o centrare spre Morata în careu, care preia cu dreptul şi trimite cu stângul în plasă.

Min 95. Kramaric primeşte mingea într-o poziţie ideală, dar, din câţiva metri, trimite direct în Unai Simon.

Min 91. Au început prelungirile.

Min 90+6. S-a încheiat partida. Vom avea prelungiri.

Min 90+2. Goool Croaţia!!! Selecţionata lui Zlatko Dalic reuşeşte revenirea! O centrare perefctă a lui Orsic îl găseşte pe pasalic, care trimite cu capul în plasă.

Min 85. Goool Croaţia!!! Un haos în careul Spaniei se soldează cu un gol pentru croaţi. Modric driblează bine şi ajunge în careu, acesta întoarce pentru Orsic, care înscrie. Arbitrul a avut nevoie de ajutor din partea goal-line technology pentru a cofirma reuşita.

Min 84. O nouă mingea în spatele apărării croate îl găseşte pe Dani Olmo, dar, rămas singur cu portarul, acesta încearcă un lob, iar Livakovic se opune.

Min 77. Goool Spania!! Ferran Torres a primit o mingea în spatele apărării croate, l-a driblat cu uşurinţă pe Gvardiol şi a trimis în plasă.

Min 72. În urma unei faze fixe, Morata reuşeşte să înscrie, dar golul este anulat pentru offside.

Min 67. Croaţii combină frumos, mingea ajunge la Gvardiol în careu, însă şutul său la colţul scurt este blocat de Simon.

Min 57. Gooool Spania! O centrare perfectă a lui Ferran Torres îl găseşte pe Azpilicueta în careu, iar acesta reuşeşste să înscrie cu o loviturăd e cap, din câţiva metri.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 37. Goool Spania!! Ibericii au nevoie de trei şuturi la aceeaşi fază pentru a marca, mingea ajungând în final la Sarabia, în careu, care trimite în plasă.

Min 26. Kovacic are o acţiune individuală frumoasă, driblând prin defensiva spaionlă, însă finalizarea sa lasă de dorit, după ce şutul său trece peste poartă.

Min 21. Goool Croaţia! Croaţii conduc printr-un autogol, după ce o pasă primită de Unai Simon este scapată în poartă de portarul Spaniei.

Min 19. Morata primeşte o centrare perfectă, dar, din câţiva metri, cu capul, trimite într-un adversar.

Min 16. Koke primeşte o pasă genială în careu, rămâne singur cu portarul, dar trimite mingea direct în acesta. Balonul sare în Gvardiol şi iese. Va fi corner.

Min 13. Morata ajunge cu mingea în careu, intra în unghi şi trimite înapoi la Sarabia. Aripa spaniolă trimite un şut din prima, dar loveşte plasa laterală.

Min 1. A început partida.


Croaţia şi Spania se vor duela în optimile Euro 2020. Cele două formaţii au terminat pe poziţia secundă în grupele lor, croaţii în spatele Angliei, iar ibericii în spatele Suediei. Vicecampioană mondială, naţionala pregătită de Zlatko Dalic nu a arătat ca echipa de acum trei ani, dar ar putea pune probleme grave spanililor, care, în afara meciului cu Slovacia, au avut greutăţi în a înscrie.

Selecţioanata condusă de Luis Enrique a rata două penalty-uri în grupe şi s-a calificat graţie victoriei în faţa Slovaciei, obţinută în ultima rundă. Ibericii nu au putut trece de Polonia sau Suedia şi nu au putut câştiga grupa, asigurându-şi o tragere mai dificilă, cel puţin pe hârtie. Suedezii vor juca cu Ucraina, marţi seara.

Cele două formaţii s-au mai duelat de opt ori în trecut, croaţii impunându-se în trei instanţe, iar spaniolii în patru. Două dintre ultimele trei meciuri dintre cele două selecţionate au fost câştigate de naţionala lui Zlatko Dalic, însă spaniolii i-au spulberat 6-0 pe croaţi în celălalt.

Afla mai multe despre: euro 2020croaţia spanialive croaţia spania 

viewscnt
Articole similare